Hiçbir kış sonsuza dek sürmüyor, hiçbir ilkbahar uğramadan geçmiyor. -Hal Borland |
|
||||||||||
|
Gülmem için sebep var mı? Ağlamaya alıştım ben. İmdat derim, medet var mı? Ağlamaya alıştım ben. Kadeh kadeh doldu derdim Saç, başımı yoldu derdim Benimle haşroldu derdim Ağlamaya alıştım ben. Feryadımı duyanım yok Yaram çok, hiç saranım yok Üzüntüsüz bir ânım yok Ağlamaya alıştım ben. Buruk buruk ah doluyum İsterim derman buluyum Sus deme, kurban oluyum Ağlamaya alıştım ben. Bakış bakış, hece hece Soran yok hiç, hâlim nice Sıkıntıyla gündüz gece Ağlamaya alıştım ben. Hasret hançer vurdu cana His pınarım mahkum kana Gülmek mümkün değil bana Ağlamaya alıştım ben. Kalbim baştan sona yara Bulunmaz derdine çare Sefil, âvâre âvâre Ağlamaya alıştım ben. İster kınasınlar beni Her an sınasınlar beni İsterse assınlar beni Ağlamaya alıştım ben. Çektiğimi kimse bilmez Bilen derdime eğilmez Gülse yüzüm, özüm gülmez Ağlamaya alıştım ben. Hayat, yaşamak zahmetli Dertli var dertliden dertli Muhannetlere mihnetli Ağlamaya alıştım ben. 1997
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kadir KARAMAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |