Kitabının bir kopyasını gönderdiğin için sağol. Onu okumakla hiç zaman yitirmeyeceğim. -Moses Hadas |
|
||||||||||
|
Sen gelmedin Ben geldim sana Ben bir sedir ağacığım senin mezar başında Seninle beslenir köklerim Seninle sulanır yapraklarım Bu yaz sıcaklarından olurum gölgen Ben bir sedir ağacığım senin mezar başında Sallanırım şırıl şırıl rüzgarda Dans ederim kök saldığın toprağında Okşarım yumuşacık tenini usulca Ben bir sedir ağacıyım senin mezar başında Filizlenir çiçeklerim senin aşkınla Tüy tüy olur tomurcuklarım uçuşur havalarda Sanki senle ben uçuruz gökte allahaşkına Ben bir sedir ağacıyım senin mezar başında Ne senden ayrı düşerim Nede sen düşersin benden Sana çoşan bu sevgiyle başım göklere yükselsin Ben bir sedir ağacıyım senin mezar başında Düşmüş Kibar toprağına Sen düşmüşsün içine Vurulmuş senin mavi gözlerine Ben bir sedir ağacıyım senin mezar başında Kibar Not : Büyük ustaya ithaf olunur
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kibar TAVASAV, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |