En bilge insanlar bile arasıra bir iki zırvadan hoşlanırlar. -Roald Dahl |
|
||||||||||
|
Rüzgara yalvarışını yazıyor gazeteler, Doğumgünü kutlayan çocukların sevinçlerini, Betonların hakimiyetinde yeşilin rengini, Versiyonu yenilenmeyen yüreklerin, Sınırsızlıkta kaybolan izlerini, Anlatabiliyor sahipsiz gözler, Herkesin kendine sakladığı, Miadı dolan cam kırığı bedenlerde, Aşka tutunuyor karanfil taşıyan eller, Aynaların sırrına gömülüyor geceler, Dudak izlerinde hayali öpüşmeler, Ardısıra yol boyu koşturan, Zaman, Farkedilen bir ruhun çelişkisi şimdi, Kaybolan hatıraların mühürlendiği, Pulsuz mektup yığınları arasında, Fikrime cellad bakışlarıyla, Sevdalarıma uzaklardan yüklendiği, Sana ait her özlemden, Ne geçip gittiği yüzlerden, Ne yüzü yollarda kalan astarsız sözlerden, Oysa ne dünden,nede bugünden, Şiirinden akıyor şairinin kanı, Kan bile utanıyor kendi renginden, Sorgulama safhasındayız biliyorum, Kaldı ki ben, Aklımı devşiren gözlerinden, Dört yanlışla bir doğrunun mahremiyeti, Yaşamak, Engelli tabiri suskunluk cumhuriyeti, Aşk'a kapılmak, Doğaüstü bukalemun teslimiyeti, Anlaşılmamak, Yirmili yaşların getirdiği, Gıyabında mecburen yaşlanmak, Nedir diye öğreniyorum, Düşüyorum, Toprağın tenini kapatan kar taneleri gibi, Tutuyorsun beni, İşaret parmağında hüzün kadranı, Düşüncede geyik muhabbeti, Üzümün çöpü, Samanın sapı, Aşk büyüyor içimizde, Anlaşılmaya, Yaşamaya karşı yüreklice, Anlamında, Direniş mahkumiyeti...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |