Eğer bir kelebeği sevebiliyorsak, tırtıllara da değer vermemiz gerekir. -Antonie de Saint-Exupery |
|
||||||||||
|
Kar döküldü dudaklarından, Gökyüzünde umarsız, Ve baygın bir gri sevişti, Belli etmeden bize, Bulutların kuşkusundan, Yitip tanımlanmayan ovalara, Bilinmeyen uzaklara taşıdı aşk bizi, Sende hep aynı sessizlik, Bende başıboş bir tedirginlik, Dokundum ateşe ellerinden, Yağmurdan kaldım uykulara, Ve eteğinde kırmızı karanfiller, Beyazı çekti rüzgara tenimden, Bıraktı bizi bizden alıp, Kahkahasında bütün fısıltılara, Havalandı tırnaklanan beden, Irmaklar dağlara taştı, Yıldız sayarken dağınık saçların, Ateşin rengine gece bulaştı, Beklemedi, Öpüştü toprak, Süründü bir yılan gibi zamana, Sabaha boyun büktü, Bedensiz, Ömrü dolan her yaprak, Rüzgarına isyan kuşandı, Parmaklarım artık saçlarındı, Ve herşeyden sınırsız kalarak, İçimde bir yığın özlemdi sana, Tenimden, Güneşi çeken sıcaklığına, Tuvalden yüzümü kapatarak, Ben buydum, Biliyorum dediğin, Göğsüme iz bıraktı tebessümün, Tutunup gecenin suskunluğuna, Süzüldü aşk, Karıştı sessizliğin çığlıklarına, Sonsuzluğa açılan tek penceremden, Boşalan yorgun uykularına, Savunmasız, Kırıldı sancak, Kuşatılıp dört bir yandan, Kolların arasında, Yıldız kuşanarak, Ben orada öldüm, Sana alışkanlığım yaşayacak..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |