Dünya hiçbir padişaha kalmadı, sana da kalmayacaktır. -Nizamî |
|
||||||||||
|
Bir güneş daha doğacak Bir gün daha gidecek şafaktan Ben seni yaşayacağım yine ... Bir bitseydi bu uzun yolculuk bir kavuşsaydım sevdiklerime Artık sabrım kalmadı Bütün gözyaşımı döktüm hasretine Karanlık dünyalar usandırdı beni , beni bıktırdı bu yalnızlık Bu hasret yiyip tüketti beni sen ; parlayan gözlerimle yarınlarımsın Özledim seni ... Bir kibrit aleviyle yakıp bütün kötülükleri Bir kerede buruşturup hüzünleri çileleri atmak bir yana Beni yalnız sen sar sevgilim ; sarıl bana ... Bütün yıldızlarda senin gölgen Bütün papatyalar sen kokuyor Sen ; yüreğimin sarayındasın , sen özverisin , cansın Seni çok seviyorum Kadınım ! Sen dünyada ki en güzel insansın . Bütün kapıları kilitleyip Bütün duvarları yıkıp Ve yakıp bütün günahları bu gece Sana geliyorum ... Sen gençlik şiirimsin benim ve ömrüm ... Seni çok seviyorum ... Mustafa Çelebi ÇETİNKAYA 02 Nisan 2002 Salı (03:15) cetinkayamustafa@mynet.com
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa Çelebi ÇETİNKAYA, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |