Sevgi dünyadaki yaşam ırmağıdır. -Henry Ward Beecher |
|
||||||||||
|
Silermisin gözünde büyüttüğün geleceği Mum ışıyla aydınlattığın yoldan vaz geçermisin ? Gitme ! İzin verirmisin dokunmama ? Yine saçlarına dolaşmasına parmaklarımın ? Kızıl güneşin altındaki yeşil kırlarda özgürce dolaşmama ? Aklını alan uçurtmaları terk edermisin benim için ? Yar dyebilirmiyim sana ? Gitme be yar Kal burada. Çocuğum, yanında neşeli Kanıyorum, yanında suspus Diyemiyorum Ah bile diyemiyorum Anlamıyorsun beni Sarıl bana anlamadan da olsa Yine omuzlarımı ov yine ellerin yorulsun Yine kahve yap bana orta şekerli Geç karşıma resmimi yap söz verdiğin gibi Akrepleri yakalım Yelkovanları saklayalım. Gül bana yine eskisi gibi Sarıl yine omuzuma ağla gizli gizli Bu sefer bende eşlik ederim sana söz! Hem şiirler yazarım yine sana okurmusun ? Gitme ellere yar. Bırakma beni böyle bulduğun gibi. flashlı olarak seyredebilirsiniz 300 K kadar boyutu var dikkat
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tuğushan Özdener, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |