Materyalist bir dünyada yaşıyoruz, ve ben de materyalist bir kızım -Madonna |
|
||||||||||
|
Çizgi ötesinde bekleyin aşklarım Hepinizi gömdüm geçmişe Yenmiş tırnaklarımı batıra batıra etime... Lal kırmızı gecelerde kaldınız Bir kadehte mahsur. Öyle küskünüm ki size İhanet ediyorum şarabıma Bir malibu şişesiyle... Mühürdünüz kıskaç gibi benliğimde Yoruldum kendimle kavgalardan Bir çengelli iğneye takılmış Mavi boncuk gibi Yüreğimde taşıdım sizi --Soluksuz, Yüreğime taşıdım --Sorgusuz... Davetsiz bir misafir gibi Pervasız dayandınız kapıma Sınırlarıma arsızca adım atarken Kelebek hafifliğindeydi kanatlarınız, Hadi gidin artık Malibuyu sütle severim ben Gözyaşının tuzu Bozar içkimin tadını... Kaç cenaze birden kalkıyor Bir gecede, bir şair yürekten Kiminizin kokusunu gömüyorum Bir çam kozalağından çalınmış Kiminizin gözlerini kapıyorum Denizleri kıskandırıp... Çocuk düşlerime toprak kokusu karıştı --Kahretsin Malibumda yine tuz tadı...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Funda BİLGİLİ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |