Dengeli bir rejimde yemeğin yeri çok önemli. -Fran Lebowitz |
|
||||||||||
|
Nazlı Yare Mektup Sana bugün yazmak geldi içimden. Benden gelecek yazılı birşeylere gereksinim duyduğunu düşünerek, kendimi önemli hissettim biranda. Varoluşum anlam kazandı. Aydınlandım... Biliyorsun içki müptelam sürüyor hâlâ: Akşam oldumu; ‘Haydi Abbas!’ Üçüncü kadehten sonra daha iyi duyumsayabiliyorum seni; seni ve “... göğüslerin; büyüleyici yuvarlak hatlarıyla bir zerafet örneği. Kalçalarının eşsiz güzellikteki o bükümlü şekli. Ve kadife yumuşaklığındaki tene gömülmüş o narin kaslar. Güzelliğin karşısında insanın ibadet edesi geliyor.” On-onbir- oniki-onüç... Senin dudaklarında bir şiir... On dört, Dudakların şiir. On beş İkimiz şair... Biliyorsun içiyorum hâlâ. İçmek için o kadar çok sebep var ki; en baş sebep de, senin yokluğun... Akşama doğru rakı soframızı kuruyoruz bahçemizde: Derede kurbağalar konserlerine başlıyorlar. Onların “vırak vırak’larını, biz “aşk aşk ” diye anlıyoruz. Ateşböcekleri huşu ile uçuyorlar etrafımızda. Akşamı getiren sesleri dinlerken dizini dizime dokundurup, sürterek bir de; gülümsüyorsun sen bana. Tanrı, şapkasını çıkartıyor! Ve ben artık içtiğimin yarısını içiyorum. Paylaşıyoruz... Sana bugün yazmak geldi içimden. Varoluşum anlam kazandı. Aydınlandım... Nurol Banabak Rize
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nurol Banabak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |