Anlamak beğenmenin başlangıcıdır. -Spinoza |
|
||||||||||
|
Dördü de biribirinden büyük, Dördü de biribirinden farklı, Tam dört küçük pencere... Birinci pencereden bir beni görürüm, Ikinci pencereden yagmuru ve kusları, Üçüncüsü buguludur her zaman, Hiç birseyi göstermez. Dördücünden de yalnız sen gözükürsün bana. Yalnız sen... Bir gün dördüncü pencerem kırılırsa senden degil, Sokakta top oyayan çocuklardan bilirim. Çünkü eminim ki sen ne kadar da haylaz, Ne kadar da yaramaz olsan o pencereyi kıramazsın. Kendini çok zorlasan bile ancak çatlatmaya yeter güçsüzlügün. Bilirim ki soguk kalbin sıcak ellerini bastırır her zaman. Hani o ellerimi tutan sıcak ellerin var ya onlar iste. Sen belki kabullenmezsin kalbinin soguklugunu ama, Yalnız ben bilirim beni temmuz da bile titreten soguklugu. Ne bu sence ? Ask mı ? Yoksa saçmalık mı ? Ne olursa olsun adı, Seni bana hatırlatıyorsa her saçma düsünce, Adı da önemsiz o zaman bence... Sen aglamayı bilirmisin ? Ya da aglatmamayı ? Gözlerinden akan sahte damlaları Göz yası zannettiysen simdiye kadar, O zaman sen gülmeyi de bilmiyorsun. Dudaklarında gözlerin gibi hep aldatmıs seni. Aglayamayan, gülemeyen ve en önemlisi sevemeyen yalancı. Ya-lan-cı.....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |