Barışı bulacağız. Melekleri duyacağız, göğün elmaslarla parladığını göreceğiz. -Çehov |
|
||||||||||
|
Saat gece yarısını çoktan geçti..... 00:24 Yağmur başlamak üzere. İşte... Bulutlar yine ağız dalaşına girdi bile. Kavga çıktı çıkacak. Birazdan patırdı kopmaya başlar. Gökyüzü anlık aydınlanıveriyor. Bir gündüz, bir gece, bir gündüz, bir gece, bir gündüz ve bazen gündüzden daha da gündüz oluveriyor..... Evet bu doğru. Kimi bulutlar kavga ediyor. Ama aralarında mutlu olanlarda var. Belli. Belkide aralarında sevgili olanlar bile vardır. Evet evet... Sevgili olan bulutlar yukarıda resim çektiriyorlar galiba. Onun için hava arada bir aydınlanıyor. Flaşlar patlıyor gecenin bir yarısı. Bir sürü resim çektiriyor bizim yeni sevgililer. Gülerken, öpüşürken, her anı ölümsüzleştiriyorlar.... Sonra birden ağlamaya başlıyorlar. Gümbürtülerde flaşlarda kesiliyor. Artık hep gece oluyor. Hava arada bir aydınlanmaktan vazgeçiyor. Derken bizim yeni sevgililerin gözyaşları damla damla üstüme düşmeye başlıyor... Önce çis çis.. Sonra sağnak... Şıp...Şıp...Şıp... Ben de bunları yağmur zannediyorum... Bekliyorum.... Sessizce, usulca, çıt bile çıkarmadan. Bekliyorum... Gözyaşları dinene kadar bekliyorum... Bulutlar iyice içini dökene kadar bekliyorum... Damlalar azalarak kesiliyor gökyüzünden. Oyun bitiyor... Aşk da bitiyor, mutlulukta. Taaki rüzgar bir daha bizim aşık bulutları tekrar buluşturana kadar. Ağlama sırası bende artık... Taaki bulutlar bir daha buluşana kadar...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |