Hiçbir kış sonsuza dek sürmüyor, hiçbir ilkbahar uğramadan geçmiyor. -Hal Borland |
|
||||||||||
|
Yokluğun kadar, Sen bir denizfeneri, Gökyüzüm gece,avucunda bulutlar, İstanbul'da birbaşına, Kaldırım taşlarına ağlar yağmurlar, Sevdiğim,başımda bildiğin sevdalar, Aklımdan hiç çıkmadı, Senden çaldığım o mahur bakışlar, Hiç korkutmadı bu yalnızlıklar, Aynaları makyajlayan dudaklar, Hiç bekletmedi beni,sebebi yok denilen, Sebepsiz ayrılıklar, Ve çocuklar çıkageldi, Ellerinde uçurtmalar, Muma dönüştü cebimdeki kağıtlar, Kağıtlara yağmurlarda bıraktığım aşklar, Seni düşündüm, Denizfeneri,çakıltaşı, Gözlerine yakamozlardan düştüm, Yaşamadım ne Üsküdar'ı ne Beşiktaş'ı, Martılar,ah o kanadı kırçıllı martılar, Yosun kokulu sevdalılar, Beni bende değil,sende yaşadı bütün aşklar, Dokunamadım sana sevdiğim, Yazık, İstanbul oldu artık hatıralar....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |