Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau |
|
||||||||||
|
yani ben bu gece zamanı dilimleyip, hazırda dilimlenmiş yüreğime serpeliyorum her parçaya; bir parça şizofren yalnızlık bana ait olmayan gözlere dokunuyorum da iki farklı hüznün çarpışmasından doğmuş olacağı düşünülen tuzlu su kıvamında bir ıslaklık ben mi ağlıyorum arka yüzü siyaha boyalı camlarda bu gece neden ürkütüyor karanlık? söylemeye çalıştığım şey yüreğimin moleküler yapısı hakkında yani öyleki; odacıklara ayrılmış her odaya bir yaz her yaza bir aşk her aşka bir parça acı ve bir kilit; içinde eski az acılı yaz aşkımın olduğu odanın kapısına kapılardan birini aralamaya çalışıyorum zamanlar geçmiş üstünden insanoğlu özlüyor geçmişini vuruyorlar yüzüme kendi kapılarımı hemde uzun bir süreliğine çocukların ruhsal ve ahlaki gelişimine engel teşkil ettiği gerekçesiyle çünkü içerde gözyaşı ve kahkaha sevişmekte çünkü içerde nurtopu gibi bir çelişki üremekte...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © tezat, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |