..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bu hafifçe kenara itilecek bir roman değil. Daha büyük bir şiddetle uzağa fırlatılmalıdır. -Dorothy Parker
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Hülya Aydoğan

29 Nisan 2006
Vurdu Yine Yüreğin Dem Saati...  
Hülya Aydoğan
Ahh Karanlık...

:BBBJ:
Vakit gece yarısı. Vurdu yine yüreğin dem saati. Sustu dünya, hayat durdu. Bak işte tıngırdıyor yalnızlığın gam teli. Şimdi kim bilir hangi sevilenler var hayallerde. Kim bilir hangi sevdaları deşiyor kör karanlık. Kim bilir hangi yaraları....

Karanlığa sevdalanıyor aslında insan bu yalnızlık saatlerinde. Ay ışığı da süzülmese pencerelerden. Perdeler gözlerde şimdi, pencereler çıplak. Ahh karanlık, vefa abidesi, unutulmuş yürek sevdası karanlık. Dem saatlerinin işveli cariyesi. Dol hadi (bu) gözlere. Dol ki gidenlerden kalan boşluklara yerleşmesin sahte ışıklar...

Umut vardır ya hani o varlığıyla yaşatan. Kim bilir hangi zihinlere taht kurmuş, kim bilir kimlere hayat veriyordur şu an. Uğramıyor buralara ya, kırgın da değil (bu) yürek. Bir de acımasa....

.Eleştiriler & Yorumlar

:: merhaba
Gönderen: SONER KURT / İstanbul/Türkiye
6 Nisan 2008
ne kadar güzel...

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Güneş Aya Tutuldu Ben Sana...
İki Özne Bir Yüklem
Yangını Bana Düşer...
Aşkı Anlatmak Zordur!..

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
ve Tanrı Kadını Yarattı
Ya da Hiç Var Olmasam...
Yüreğimin Ağır Yükü Mezarda Kaldı

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Kayboldum Kendi İçimde [Şiir]
Yıllar Sonra [Şiir]
Nurtanesi Sus [Şiir]
Oynamıyorum [Şiir]
Basit Problem [Şiir]
Seni Duyarım [Şiir]
Yitik Zaman Kesesi [Şiir]
Bir Sevda Altı Üstü [Şiir]
Bir Dilek [Şiir]
"Sevmek" Dedim... [Şiir]

Hülya Aydoğan kimdir?

Hakkımda bilgin yoksa; fikrin de olmasın. . .

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Hülya Aydoğan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.