Mutlu köle çoktur. -Darwin |
|
||||||||||
|
Bana sorma Sorma hiç halin nicedir diye ! Halim, Hiç de iyi değil be güzelim. Yangınlardayım. Alevlerin, Sarıverdi her yanımı. Yandıkça, Sanki daha başka yanıyorum ! Sen, Ah sen varsın ya ! Sanki olanlardan habersiz gibi, Çoğu şeylerimizi , Hiç ama hiç paylaşmamış gibi davranan, Bana şimdilerde, O kadar uzaktan bile bakmaya korkan, Anlaşılmaz duygular içinde ! Anlayamadın beni, Anlayamadın be güzelim. Bütün yalvarışlarıma, Bütün yakarışlarıma, O bütün haykırışlarıma, Ve sana yazdığım onca şiirlerime, Kalbimin bütün şeffaflığına rağmen, Sen hala inat edercesine, Direnişinde kararlısın. Sanki başka birilerinden korkar gibi Bir halin var be güzelim. Ben ise, Yandıkça yanıyorum Neredeyse, Bir avuç kül olmak üzere ! Zil mi takıp oynayacaksın ben gidince. Nedir bu eziyetin , Beni böyle tüketişin Bitirişin niye ! Fikret Dündar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Fikret Dündar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |