İnsanın en iyi tarafı ürperebilmesidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
Göz yaşlarımı dindiren Sen oldun ağlarken. İçin için kahrederken Dertlerim beni, Beni anlayışla, Sabırla dinleyen sen oldun, Bir danem. Kendi içinde, Kendimi kaybeden beni, Bana bulduran sen oldun, Sen oldun, inan bir danem. O tatlı tebessümünle, O gönül zenginliğinle, Ve o sevgi dolu yüreğinle, Sen oldun güzelim, sen oldun. O kapkara, O buz gibi soğuk sularda, Pişmanlık denizinde Hiç yüzme bilmeden ! Sulara bir batıp, bir çıkarken, Bana elini uzatan Bir tek kişi sen oldun, İnan bir tek sen oldun bir danem. Tattırdın Doyamadığım sevginden. Usul usul Sahile doğru çektin durdun beni. İnan, inan bana bir danem. Pişmanlık denizinden Sen çekip de kurtardın beni Yedeğinde ! Ödeyemiyeceğim borcum var Sana,biliyorum ! Sonsuz teşekkürlerim, Ve minnetim diz boyu. O sıcacık sevgine, O tatlı tebessümüne, O tertemiz yüreğine bir danem ! Değer mi hiç diye, Bana söyleme sakın. Borçlu kalmak istemem İstemem, inan bir danem Bu dünyadan giderken ! Ne olur, ne olur anla beni, Anla bir danem. Bağrımdaki son salkım, Yemeğe kıyamadığım Bir danem, Benden sevgiler sana, Ne olur kabul buyur, bir danem, Borçlu gitmek istemem Giderken, İstemem, bunu İnan bana inan Ne olur inan bir danem ! Fikret Dündar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Fikret Dündar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |