Bir insan bir kaplanı öldürmek istediğinde buna spor diyor, kaplan onu öldürmek istediğinde buna vahşet diyor. -Bernard Shaw |
|
||||||||||
|
Seviyorum seni dediğimde, Şöyle demiştin güzelim bana. Sev dedim amma, Beni, Beni sev demedim ya ! Özlemiştim, Kıpır kıpırdı içim, Görüşelim demiştim yüzyüze. Kısa zaman içinde. Vaktim yok, Bu olamaz, Şimdi bu mümkün değil, Diyen de sen oldun be bir danem , Sen oldun yine. Beni cezbeden, Beni kendine aşık eden, Sen oldun be güzelim . Benim suçum ne ? Çok ,hem de çok ürkek bir halin Kaçmıyor hiç gözümden. Sanki , Sanki korkar gibi bir halin var Sana acılar çektiren, seni mahveden, Dudaklarında hala tadını, Unutamadığını kendin söylediğin birisinden ! Beni, durduğum yerde, Kendine aşık eden de sen oldun bir danem. Sonra bana, Aman uzakta kal, Gelme, Bu mümkün değil, Deyip de. Yalanları düzen de. Etme be güzelim. Yetti artık, İnsafa gel, ne olur. Kalp taşıyorsun sen de. Azıcık kulak ver yakarışlarıma. Yen korkularını, Biliyorsun, Anlatmıştın bana, Başına gelenleri ! Geçmişten ders al. Seni seven, Gerçekten bağrına basmak isteyen Bu kişi için, Kalbini kırdım, Günahını aldım senin boş yere diyerek, Bekliyorum , Buluşacağız, Ben de istiyorum, Artık rahatladım, En azından, Elimden geleni yapacağım de. Bana da çektirme, Bastırmaya çalıştığın duygularla, O güzel, o yapayalnız, O yaralı yüreğine de, Yazıklar etme be güzelim. Bu güzellik, Bu zerafet, bu naz, bu eda Sana da kalmaz be güzelim. Etrafındakilere şöyle bir bakıp da ders alsana. Evet, evet, Ben de arzuluyorum, Hem de en kısa zamanda Bekliyorum. İçtenlikle hem de, desene. O kadar, O kadar mı bitirdiler seni Önceki erkeklerin, Mecalin kalmadı mı , Yoksa duygu fakiri misin be güzelim ! Pes mi etti artık kadınsı isteklerin ? Bahane üstüne, Bir başka bahane artık söyleme. Sürme onları önüme biteviye ! Kandıramazsın artık beni. Durma, Ne olur durma artık, Durma, Bana bir şeyler söyle ! Fikret Dündar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Fikret Dündar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |