640K bellek herkese yetmelidir. -Bill Gates, 1981 |
|
||||||||||
|
Yarınlar kimin umurunda Sen yoksun ki yanımda. Varsın çalmasın artık kapım Perdeleri bile açmadım. Güneş doğuyor mu acaba, Yağmur damlaları vuruyor mu cama? Sen yoksun ya yanımda Aldırmıyorum açlığa, susuzluğa. Bir sigara yakıyorum Bir de kadeh var masada. Geceler çok uzun Gündüzler daha beter Senden gelmiyor hiç haber. Sevda şarkıları dinlemiyorum Seninle dolaştığımız sahile, O küçük kafeye uğramıyorum bile. İnsanlara mı, kadere mi, Yoksa kendime, ya da sana mı Kızmalıyım Belki de sevgin Yüreğimden akıp gidene dek Bağıra bağıra ağlamalıyım. Yok yok böylesi bana Hiç yakışmaz. Bahçeye çıkmalıyım biraz Hamağa uzanarak Yıldızları hissetmeliyim teker teker Birlikte yaptığımız gibi Ve düşünmeliyim biraz. Sen hiç benim olmadın ki Niye, neden şimdi bu özlem.. Ellerini hiç tutmadım ki Ruhlarımızdı birleşen. Konuşmadım, dinledim Sevgimi bir kez bile söylemedim Sen gittin diye, Kime bu öfke Bu özlem niye.. Sorun da bu ya zaten Sen değilsin bana acı çektiren. Tutabilseydim ellerini Söyleyebilseydim nasıl sevdiğimi seni "Gitme, kal" dediğinde, Dinleseydim sözlerini, Sadece biraz cesaret isterdi. Yüreğimin kapısını açamadıysam Sevgine, Neden şimdi bu özlem, Söyle kime bu öfke..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © adnan karakuş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |