Bir takım şeyler görürsünüz ve "Niye?" diye sorarsınız. Ben ise bir takım şeyler düşlerim ve "Niye olmasın?" diye sorarım. -George Bernard Shaw |
|
||||||||||
|
‘Atatürk’ün çocukları bizler bunun için sonsuza değin mücadele edeceğiz, bu vatanı sana vermeyeceğiz.’ Ama bu mitinglerde başka bir mesaj vardı Sn. Baykal! Başta sol partilere verilen özellikle de size verilen mesaj. BİRLEŞİN! Artık şu hırsınızdan vazgeçin Sn. Baykal! Sizin yüzünüzden sol oylar yerlerde sürünüyor. Sizin yüzünüzden insanlar demokrasiye küstü, ne yapacağını bilemiyor! Sizin yüzünüzden insanlar vatanını terk ediyor, umutlarını yitirdiği için! CHP haricinde bütün sol partiler seçimde işbirliği öneriyorlar. Vazgeçin CHP'de birleşelim ısrardan. Özgür bırakın insanları, herkes istediği partiye oy versin. Bunca sene hala fark etmediniz mi? CHP'nin başında siz olduğunuz için partiniz oy kaybediyor. CHP altında birleşmek tabi ki oylarınızı artıracaktır ama biliyorsunuz ki sol oyları daha da azaltacaktır. Ama CHP altında seçim işbirliği ise insanların kendi milletvekili adayları için oy kullanma şansını sağlayacak, ve sol oyları arttıracaktır. Tüm olanlara rağmen SEÇMENLERİN size verdiği mesajı almıyorsunuz! Bir parti yetkiliniz gazetelere verdiği açıklamada "seçmen hata yaptı.." ifadesini kullanabiliyor. Seçmen hata yapmadı ama seçilemeyen sizler hata yapmaya devam ediyor ve olup biteni hala anlamıyorsunuz! Bir önceki seçimde ANTALYA’ yayı kaybettiniz Sayın BAYKAL, Ankara'da YENİMAHALLEYİ kaybettiniz, ÇANKAYAYI ise BİZİM oylarımızla (SİZE RAĞMEN) kaybetmemeyi şimdilik başarabildiniz. Bakın yıllar önce Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni siz ve sizin gibiler hırsınız yüzünden kimlere teslim ettiniz. Etrafımda aydın görüşlü tüm arkadaşlarım siz, politikalarınız ve yönetim yüzünüzden partiye oy vermedi ve vermeyeceğini açıkladı. Ben ise gözü yaşlı gittim sandığa ve yine SİZE RAĞMEN CHP için verdim oyumu. Vazgeçin bu sevdadan, particilikten Sn. Baykal! VATAN ELDEN GİDİYOR! Zaman birleşme zamanı. Biraz duyarlı olun partinizin oy kaybını, kendi siyasi kariyerinizi göz ardı ederek seçimde ortaklık yolunu açın! Bunu ya istifa ederek yapın ya da diğer görüşlere saygı göstererek! Huylu huyunda vazgeçmez dedirtmeyin bu sefer! Sizin sorumluluğunuz çok büyük bu sefer! Belki seçimi CHP olarak kaybedeceksiniz ama vatanı kurtaracaksanız Sn. Baykal. Şimdiye kadar olumlu anılmayan isminizi aklayacaksınız! İlerideki nesiller sizi geçmişinizle değil bu yaptıklarınızla hatırlayacaklar. Gerektiğinde vatan için nasıl bireysel hırslarınızı terk ettiğiniz ile hatırlayacaklar. Kendinize bu şansı verin Sn. Baykal SEÇİMDE İŞBİRLİĞİNİN YOLUNU AÇIN Sn. Baykal. Birlikte 3 Mayıs 2007
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Eralp Elli, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |