"...Ve hepimiz az ya da çok rüyacı değil miyiz!" -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Kırmızı gül beyaz güle dedi ki Gülüm! Ben sana dedim ki Çakmak bile söndü Ben palmiye ağacına dedim ki Doğru yolda mıyız? O bana dedi ki Sen sadece göster, beraber yolu buluruz. Sonra o bana dedi ki Çok güzel bir noktaya geldik Saat çok geç ve sarhoşuz Ve O bana dedi ki Hayat ayrımlar Yaşananın yaşanmayandan ayrımı gibi Kimisi boktan kimisi şehvetten Ama ona sorduğumda o bana yalan dedi Sen bana ayrımdın bu yoldan! O bana dedi ki Geçtik mi köprüden, dönemeçleri bize yol gösteren? Koru dedi ki Benim seni götürdüğün yoldan Sen kendini buldun Ben oysa sana dedim ki Ben seni buldum Sarhoşluk ne güzel! koyduğun kurallar artık yok! Ne sen varsın ne de ben bir tek bildiğim o da benliğim! bir tane daha 'U' yap benim için yasaktan Senin kalbinde akan gönlüm Çarpılsın cezadan. Sen seçimlerine koştun, sonunda kırmızı ışık buldun Sarhoşum ama sinyal verdim Gördüğüm kedide Seni tırmıklayan ellerimle Sana yalvardım ama, Nafile! Eralp Elli 05.06.2007, 04:30 arabada İstanbul
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eralp Elli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |