Hala çevrende bulabileceğin güzellikleri bir düşün ve mutlu ol. -Anne Frank |
|
||||||||||
|
Gece sola dönünce bulamamak o sıcacık nefesi insanı bölermiş parçalara..... Ben neler neler öğrendim sevgilim sen yokken yanımda.... Sensizliğin soğukluğuyla üşüdü ruhum.. Sensizliğin susuzluğuyla kurudu içim... Seni o kadar çok sevdim ki, sen gidince özleminle tükendim.... Bu hayat sensiz geçmez çiçek gülüşlüm... Bu nefes sensiz alınmaz... Bak ne güzel günler bekliyor bizi ışıl ışıl yanıyor umutlar... Bekliyorum sevgilim, bütün gülümsemelerimi sana sakladım... Bütün benliğimle günümü gecemi sana adadım.... Ellerimi tut ve bırakma bir daha sakın.. Gözlerime bak ve anla ki seni içime sakladım... Hayatımın her anındasın, her notasında, her fırça darbesinde, her satırında.... Çünkü biliyorsun ki sen benim HAYATIMSIN... Sevgili Eşim Hakan... Biricik Sevgilim, Yaşama Gücüm... Bitti işte çiçek gülüşlüm, bitti.... Saygılarımla Sihem Tachouli USTA
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Sihem Tachouli Usta, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |