Her devrim yokolup gidiyor ve peşinden yalnızca yeni bir bürokrasinin artıklarını bırakıyor. -Kafka |
|
||||||||||
|
İnanıyor ve iman ediyorum ki Sen yarattın, her zerreyi hal kettin Keplerin en müstesna yerinde sen varsın Sen aşkı gönüllerde yaşatan bir sevdanın adısın Sen beni benden daha iyi bilen yarsın Ey hak neden hazanın şiddetini yaşatırsın Bir canın sevgisinden mahrum mu bırakacaksın Onun kalbine bu sevdamı sen ne zaman akıtacaksın Ey Hak sen benim akıbetimi bilensin Sen benim için en namütenahi bir rahmetsin Sevdiren sensin hissettirensin sen ne kadar yücesin Kalbim senin dilim senin tenim senin sen en iyi bilensin Benim ve akıbetim için bir hayırsa onu Ne olursun sen yakınlaştır bana verdiğin sevginle Onun ve benim akıbetim için bir şer ise kurut sevgisini Nasıl ki hiç tanımazdım kim olduğunu bilmezdim azat et onu Ey Hak yoruldum etrafımda dönüyorum Hep aynı şeyleri söylüyorum bir zül addediyorum Sen bana hayrı yakınlaştır, benden şer olanı uzaklaştır Sen ne olursun ömrümde aşk hazzıyla yaşat ve yakınlaştır Ey rabbim sen biliyorsun reddi bilmezken Bu sızıyı yaşamak zorunda kaldım biliyorsun kahroldum Günlerce uyumadım aç kaldım gülmeyi unuttum çaresiz kaldım Yalnız sana sığındım sana ellerimi açtım sen hayreyle diye niyaz ettim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |