Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
|
||||||||||
|
Acabalar üzerine kuruldu hayatım Acaba sevdimi? Hah seviyor işte diyemeden bitti en sevdiğin... Aslında ben hiç sevilmedim ki Sadece öyle sandım Sanılar üzerine çok düşünüyorum bu aralar Belki bunuda böyle sanmak istemişimdir... Aslında ben hiç sevilmedim ki Bir deniz kıyısına vuran dalgalar gibi yok oldu gitti sevgilerim Bir hazan rüzgarı gibi Bir ağacın dökülen sarı sapsarı yaprakları gibi soldular... Aslında ben çok sevildimde ben mi sevemedim... Acaba yeteneksiz olan benmiyim Sevemediği için herşeyi yapan ona bir çiçek gibi davranan... Hadi diyince ayaklanan tıpkı bebeği gibi... Artık kimin beni sevdiğinden kimin sevmediğinden de emin değilim Gökyüzünde uçan kuşlar bile eminken kimin sevgisine muhtaç olduklarından Ben değilim işte... Bu bir kayıpsa benim için, en ağırını yaşıyorum şimdi... Aslında ben hiç sevilmedim Ama emin olduğum beni rahatlatan tek birşey var dostlar Öylesine çok sevdimki, öylesine derinden, ölesiye kadar... Belkide birdaha böylesine hiç sevmemecesine çok sevdim... Daha doğrusu sevmiştim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sertaç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |