En büyük mutluluk ve en büyük sıkıntı anlarında sanatçıya gereksinme duyarız. -Goethe |
|
||||||||||
|
Çocukken mavi bir topum vardı Herşeyden çok sevdiğim Dikenli teller esir aldı Çabaladım geçmek için ardına Ellerim kan revan oldu Battı teller her bir yanıma Çareler arardım Vardı elbet bi geçişi Umutla bekledim Sonra karanlık çöktü Ve ben Ağladım Kimse görmesin diye Karanlıkta ağladım Dizlerimi kırıp oturdum Her bir dikene yalvarıp Ağladım Ama kimse duymasın diye Sessiz ağladım Vermedi topumu geri Ben hergün gelip Şekerler getirdim harçlığımdan aldığım Çikolatalar sütlü yada fındıklı Topumu istedim Geçit vermedi dikenli teller Topum esir ben buruk kalakaldık Büyüdüm Ama aklım topumda kaldı Bu yüzdendir ki Ben kirpiklerini hiç sevmem Dikenli tellerin mavi topumu çaldığı gibi Kirpiklerinde mavi gözlerini çaldı benden Ağladım Kimse duymasın diye geceleri ağladım Sessizce ağladım Ama bir daha göremedim mavini Gözlerine dalamadım hiç Andıkça hep kanadım Geçit vermedi kirpiklerin Ağladım O yüzdendir ki Ahiret günü Bir dikenli tellerin yakasındadır kanlı ellerim Birde kirpiklerinin
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Yasemin Doğrubakar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |