Hiçbir şey insan kadar yükselemez ve alçalamaz. -Hölderlin |
|
||||||||||
|
Sen oyun oynardın mahallede Bense seyrederdim sadece Çünkü saklanamazdım sen önüm arkam sobe derken Yakan toplarında da hiç yanmadım Yada hiç canım olmazdı havada yakaladığım Canım cansız kalmıştı zaten karşında Yananda yüreğim vardı Ben çoktan diskalifiye edilmiştim yani Hani tüm mahalle evinizin yanında boş arsaya toplanıp Şarkılar söylerdi Bense hep susardım Dilsiz bir çocuk olurdum sesin karşısında Hep ezik büyüdüm bu aşk yüzünden Hiç özgüvenim yoktu karşında Bana bakmanı bile istemezdim Kör ebe oynarken bile giremezdim oyuna Oysa kördüm zaten ben senin bulunduğun her köşede Korkardım dönüp dönüp hep seni yakalamaktan Kulaktan kulağa derlerdi Bi oyun oynardın hani Hiç oynayamamıştım Sana yakın olma fikri bile çıldırtırdı beni Sağırdım da zaten duymazdım söylenen kelimeyi Ben eğildimi kulağına senin Kalbimin bildiklerini sıralamasından korkardım en çok Kalbim seni görünce hep patavatsız olurdu Ama nedense ben hep dilsizdim karşında Bi tek bi topum vardı kırmızı beyaz hani Dokuz aylık oynamak isterdiniz Alıp elime çıkardım sokağada Yanınıza gelmeye cesaretim olmazdı Beni farkettiğinde kötürümlüğüm gelirdi aklıma Sağırlığım, dilsizliğim bide körlüğüm Kala kalırdım oracıkta Tam gelecekken yanıma Annem seslenirdi Baban geldi yavrum hadi eve Ve ben yine umutlarım kararmış halde Yeni güneşi beklemeye koyulurdum camın dibinde Topum kucağımda Gözlerim evinizde...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Yasemin Doğrubakar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |