..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yalnızca sevgiyi öğret, çünkü sen osun. -Anonim
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Yaşam > CUMARTESI

29 Eylül 2008
Yaşama Aşk Beni (Bülent Yalçınkaya)  
CUMARTESI
evet düzensiz bir hal aldın sen, çabuk toparla kendini cesaretlen mutlu hırsını yakala, yoksa yaradan gözyaşları acı verecek sana.

:BABA:
Bu değişken yapıma bakıyorumda kitaplardan ne çok şeyler öğrendi ve devam ediyor.İşte o hastalıklı düşüncem’ da böyle oluştu, sessiz ve bana haber vermeden...

Yükselme düşleri kurarken, her gece yalnız başına yatakta kendini okşayan, rüyalarınla tatmini seçen.Ve nedensiz değişken amaçlarıyla yolsuz bir gezgin gibi güçlü gözükmeye çalışan ben işte tam bu anda biriyle tanışıyorum.Bir türkü bar’ da çalışan garson güzide bir bayan’la...

Türkü barlar’ ı severim hemde çok doğuya bir bakıştır sesleri, hareketleri_ yanımda benim ne istediğimi soruyor.Yüzünü tarif etmeyeceğim kendime yoksa iyicene çekecek beni kendine, ruhuma kış ’da erken geldi.Söylüyorum bi’ şeyler.

Onu gözyaşlarıma çekmek istiyorum deneyimsiz vücuduma saf vücuduma...

Oturduğum yerden hareketlerini inceliyorum.Hiç gülmüyor, sipariş alırken başını sallıyor.Canı sıkılmış gibi.Biri o arkasını dönerken şehvetle içini çekiyor, sinirimi bozuyor.Yürüyüşü nede asil...

Yoğun yaşayamıyorum önümdeki içeceğede dokunmamışım, çıkıyorum eve gitmeliyim diyorum içimden eve...

Evde kendime hazırladığım oyunun içinde kendime rol biçiyorum.Aynanın karşısına geçiyorum.Yukarıdan sarkıttığım kukla yanak yanağayız.Ona bakıp aynaya devam ediyorum;_neye dönüşüyorsun bülent şeytan mutluluğunu arayan cennet sahiplerinimi yoksa
o el hareketlerinle zihninde canlandırdığın farklı açı aşklarını mı?..

Ayna konuşur;_..,evet düzensiz bir hal aldın sen, çabuk toparla kendini cesaretlen mutlu hırsını yakala, yoksa yaradan gözyaşları acı verecek sana.

Kukla konuşur;_...bülent sen dön açılarına (başını benden uzağa çevirir) küsme insanlara biliyorum uzun zamandır sahte insanları oynuyorsun ve geleceği kalıp gibi görüyorsun bak ben kuklayım asıl benim kalıp olmam gerekir ki sen farklısın...O aşk’ a uç yaradan yaratılmalarınla uç...

SEVGİYLE...DOSTÇA...Bülent Yalçınkaya...

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın yaşam kümesinde bulunan diğer yazıları...
Kalem ve Gözyaşı Bağdaşmıyor
Yormakmıdır Öyküleri Hızla (Bülent Yalçınkaya)
Yanaşma Sevdalarım
Gözlerinde Hayata Ağlayışınla Kalk (Bülent Yalçınkaya)
Deniz Yolu Karanlığı
Gözlerinde Hayata Ağlayışınla Kalk

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Hüzün Aşıkları (Bülent Yalçınkaya)
Ben Sevgi Olamam ki (Bülent Yalçınkaya)
Yanakların Sesizdi (Bülent Yalçınkaya)
Bir Ön Yargıya (Bülent Yalçınkaya)
Tenine Değmeden Düşlerim (Bülent Yalçınkaya)
Sevişsin Bakire Kalarak (Bülent Yalçınkaya)
Sevişsin Bakire Klarak
Sevişsin Bakire Kalarak

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Gözlerin Deniz Seven Mutsuz Çocuk (Bülent Yalçınkaya) [Şiir]
Düşlerimdeki Mutsuz Kadın Acılarımla Öldür Beni [Şiir]
İsyan Kendine İyiliğindir [Şiir]
İsyan Kendine İyiliğindir [Şiir]
Sevgini Sakın Benden [Şiir]
Sol Memenin Altındaki Cevher [Öykü]
Şehit Sevgilisi Elif (Bülent Yalçınkaya) [Öykü]
Cehennemlik Ölmüyorum (Bülent Yalçınkaya) [Öykü]
Cumartesi Yalnızlığı [Öykü]
Dilin İçe Açılımı [Öykü]

CUMARTESI kimdir?

samimi,aynı zamanda gergin. hepsi bu.

Etkilendiği Yazarlar:
Leman sam

yazardan son gelenler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © CUMARTESI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.