Sorularla dolu bir kitap... hiçbir zaman eksiksiz olamaz. -Robert Hamilton |
|
||||||||||
|
Kendim bulsaydım... Yanmazdım böyle... Ah sebep olan.. Vardı ya! Öldü gitti.. En beter dertle Bence haketti Başıma laneti Sevinerek sarmıştı Ne müstehzi... Ne kötü davranmıştı. Zorla güzellik... Olmaz demiştim Oysa olduruldu Bir değil... Kaç yürek solduruldu. Yalnız kalmaya görün Hele genç.. Çok güzelseniz.. Bir de... O zaman.. Sahte sevgiler.. Muhabbetkarlar... Bitiverir çevrenizde. Yolun başındasınız.. Üstelik... Tek başınıza Yalnız kendinizle Bir de bakmışız.. Aslında tek düşüncesi... Fiyakası maddiyat O öz be öz.. Dayınız. Sebep olan.. Sebepsiz kalsın Dedik Buldu yerini Ah! Lakin bize.. Vah ki vah. Öyle küs ki.. İçimiz... Halen.. Rahmet olsun Demedik. DAYI Bu iş olmaz dayı,bırak zorlama! Bu iş olacak kızım,boş yere nazlanma! Nedenmiş o,etme bu kadar dayılanma Bak kızım,ön teker nere ard ora Dayı deyip bildik,baş yandırıldık Bir kötüye yar olup sızlatıldık Red ettik de hali kurtaramadık Dayı sebebimizdi,ağılandık Neticede ektiğini biçer ha! Mazlum ahı almak neye yaraya Dedi aldı sorar mısın noldu da? Gördük sonu hüsrandı,alabora. 30.11.2008.İzmir. Müfide DECDELİ.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Müfide Decdeli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |