Hiçbir zaman karakterlerimin hüzünlü olduklarını düşünmedim. Tersine yaşam dolular. Trajediyi seçmediler, trajedi onları seçti. -Juliette Binoche |
|
||||||||||
|
diye başlayan cümlelerim var artık. Duru, fakat biraz kırgın. Sevdiğin kalp hala bende bilmiyorum ilgilendiriyor mu seni? Fakat benim sevdiğim kalp kim bilir kimde yine yollara düşmeli bulmamak için. Sana gelirken yıldızlara basardım. “Yıldız kaydı” tuttuğun dilek ayrılık mıydı? Özür dilerim yanlış gecede uğramışım size ve gönlünüze. Bilseydim o gecenin yağmurlu olacağını gözlerimi kapatır öyle izlerdim dünyayı. Olur ya bir yerde karşılaşırız. Belki de tanımamazlıktan geliriz birbirimizi. Ama emin ol ki o gece ve yıldızlar birbirini hatırlayacaktır. Düşecektir hayallerinden aşağıya tüm yıldızlar. Gönlün yetmeyecek tutmaya ve sonra bir gecen bile olmayacak. Gece de tüm hatırlarını toplayıp kaçacak düşlerinden. Ve sen yitip giden aşkı düşüneceksin. Şimdi hangi deniz içine alır seni? Hangi yağmur ıslatır? Bütün sevdalar arkandan kötü konuşuyor artık. “Yapılacak bir şey yok hasta, doktoru kaybettik” Sende artık bir kum tanesisin sevmelerin sahilinde. Farksız, küçük, birbirine benzeyen kum taneleri.”
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ERdem, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |