Bir önyargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur. -Einstein |
|
||||||||||
|
Sadece acıyor biraz ateşi suyla söndürmüşler gibi.. Bu gün çok mutluyum, çok şükür Allah bana iki gören göz vermiş ben onlarla seni gördüm Gece seni görmedi sadece benim gözlerim gördü. Belki seninle üşümeyeli çok oldu.. bu bizim suçumuz değil ki kış çabuk geçti. Ah güneş! Yapma! acıyor dedim yaptın. Acıdı hem de çok. Hissettirdiklerin aklıma geliyor da Teşekkür ederim... Bir yaş daha büyüdüm sayende. Sana yazılacak en güzel şiirin şairi olmak isterdim Maalesef ayrılık yazmak istemezdim.. Ama bu gün mutluyum.. Seni görmek.. Şehrin en yüksek yerinden “seni seviyorum” demek Seni görmek.. Gece ile gündüzü ayırmak Ve Seni görmek.. Beni sensiz görmek… II Neden kötü yazdığımı sorma Sana layık cümlem yok işte Anlatamam ki seni sana Mutluyum! Nefes alıp verdiğin için. Hadi lütfen kapıyı çal Çal artık çok yoruldum eşikte uyumaktan. Şu kısa süren iki kapılı handa Sana bir kez daha sarılırsam eğer Nefesini iyi tut… bir daha bırakmayacağım… III Saat 00:00 Sıfırlar buluşmuş. Biz ayrıyız. Saat 00:01 Gökyüzünde yıldızlar buluşmuş. Biz ayrıyız. Saat 00:11 Deniz yakamozla buluşmuş Biz ayrıyız. Saat 01:11 Sessizlik geceyle buluşmuş Biz ayrıyız. Saat 11:11 1’ler dahi buluşmuş Biz ayrıyız ....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ERdem Gürer, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |