İste, sana verilecektir; Ara, bulacaksındır; Çal ve kapı sana açılacaktır -İncil |
|
||||||||||
|
ya da uçmayı beceremeyen kuş beceriksizliğimle uğraşıyorum. içinden çıkamadığım dipli bir kuyu bu yanımda yusuf... bana gülme lan!!! kendimi hareket ettiremiyorum. saç altım cerehatli gibi düşünürken kaşıdığım kafa derim o kadar pis ki! yıkanmayı unutmuşum ve kanıyor artık. tüm bunlara rağmen, hareket edemiyorum troid bezlerim şişmiş sanırım ne yutkuna biliyorum be de konuşa biliyorum. hareket edemiyorum aldığım nefesim genzimi yakıyor. ve bu şehirden kaçmak istiyorum .............kaçmak...................... denenmemiş bir şey yapmak sanki hayatımı yaşadım ve yaşanacak pek de cazip birşeyler kalmadı gibili güncelere nöbet tutuyorum... yeni bir şey yok! onu yaratmak için elimden geleni yaptıkca soysuz canlı gibi, iki titremede baştan sona gömülüyorum. en doğal hakkım olan konuşmayı ben susarak geçiştiriyorum erdemse susmak, ya da işe yarıyorsa ben ne oldum şimdi? boz yılan derisi gibiyim, tersi dahi ürküten kendimden ürküyorum etim kesiliyor geceleri ve gördüğüm rüyalarım beni çok korkutuyor... gece inlersem eğer uyandırın beni çünkü ben hareket edemiyorum üzerimde büyük bir demir yığını var ama uyanığım...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Effsun Andac, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |