"Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılırsın." -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Bir… Yüz… Bin, yazmayı çok isterdim ama tek sen. Yavaş ritimle, içimde heyecan yaratan, nereden öğrendin bunları? Nereden ezberledim ben bu notalarını bilmiyorum. Tenimde var ediyorum -re-mi-sol- arpeji sen ol günahımın ritminin Dediğin gibi olsun soluma bak kalbim yerinden çıksın Sağıma dön sırtıma sarıl, yanında çırıl çıplak olmaktan ben hiç utanmadım. Yaralarımı açmaktan da. Önce çok korktum onlardan kaçacaksın sandım. ve sen onlara dokunup üzerinde uyudun. Sonra gittin kayboldun beklide korkmuşsundur ha! Kasıklarının şiddetle çarptığı yer şuurum İçime Daha derine işle sen tut ve sok içime. Sarraf mısın sen? Beni saklıyorsun ipeğinde ve sırtı bir cam üzerinde İnatla gel pencere önünde sevişelim diyorum sana!!! Cüretimi her zamanki gibi bağışla. Aç perdeleri de ve çığlık attır, hatta atalım elim senin teninde. Neresinde Omuzlarında Göz hizamda Her yaklaşmanda vücut ısın beni yakıyor, cehennemimsin kana bula beni yanıyorum, susuzum suyu bilmiyorum ben cehennemden kovulan bir yorgunum. Seni izliyorum kaybol bedenimde yavaş gel, ucunda bekle aşağı bak sonra yukarı ve seni içime alana kadar tekrarla bu bir ayin, ben tapıyorum sana. İşaretsiz, trafik ihlali duygularım Sadece terleyene kadar ıslat beni, beni yor ve büyüt. Yatağı çekelim balkona Şavkıda var bak ayın, Yüzüme bak, göğüs uçlarıma, heyecanıma. Al bacaklarının arasına, boynuma getir parmaklarını Öldürmek amacıyla olsun, tek hamle tek vuruş, her bir yandan bertaraf et parçala. Korku var gözlerimde. Senden korkuyorum Adam! Ve ben biraz daha zevkini almalıyım, kasıklarım kasıklarında Ne duruyorsun boğsana köpek! Aldırma uluyan kurtlarına, babana, saksıdaki ortancana. Bir ten pürüzsüz ölüyor avuçlarında, Oğullarını bırak en kuytusuna O bir katil. Sakın acıma! Dudaklarım değiyor ıslak ve kasıklarında Hadi kız bana Çocuklarının katili benim. Hanginiz daha masum ki? Katili beceren sen mi? Doğarken; katilin canını yakacak piçlerin mi? Doğamayacak piçlerinin katilimi? Yinede istiyorum seni Tenin tenimde Tuzun biriksin ellerimde Ya şimdi öldür beni şehvetinle ya da sonsuza kadar içime girme.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Genuflect, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |