İnsanın en iyi tarafı ürperebilmesidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
“ Cemal Süreyya Biliyorum Sana Giden Yollar Kapalı şiirine naziredir” biliyorum gözlerin buğulu camın ardından bakar gibi üstelik sen de hiçbir zaman görmek istemedin beni ne kadar bilinmez ve ne kadar sana benzer kaçışların susmalar konuşmaların kalmak gibi sustum sustum hep seni gizlice yazdım yalnız seni yalnız duymak istemediklerini sen bayan Ayten sen küçük sevgilim ben artık üçüncü şahsım sohbetlerde Şimdilerde ise yalnız başıma oturuyorum kantinde gerçi sevilen biriyim aslında ,inan ki anımsamıyorum kirli bir elbise giydiğimi ve midem kabul etmez el sürülmüş eti kaç kez seni bekledim kurtuluş istasyonunda hangi kızı görsem sana benziyor sanki karşılıksız aşk nasıl mecnun ediyor insanı nasıl unutmuşum bir başkasını sevdiğini söylediğini çocukça ve seni kızdıran mesajlarım oldu affet bir daha tekrarlanmayacak hiçbiri yürüdüğün yollarda izini takip eder hayaline dahi yakalanmamaya gayret ederim alışırım seni yalnız kalemimle sevmeye yaşarım seni kelimelerin kifayetsizliğinde istersen bir daha gelmem bu sensiz şehre senli bir adı yaşasam anlamı olur bir düş şehrinde inan görünmez olurum senin gördüklerinde sözler verilir ve son sözümü söylerim şimdi bir yoksul zamanda yazıyorum bu mektubu yalvarırım onu okuma aybaşı günleri
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nebi AKGÜNGÖR, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |