Doğaüstü henüz anlayamadığımız doğal şeylerin adı. -Elbert Hubbard |
|
||||||||||
|
denize paralel yaşarken hayalleri fön rüzgarlarına tutuldu umutlarım içimdeki tüm portakal çiçeklerinin sebebi ondan tıknaz ve bodur değil artık bitki örtüm tüm sulanmış hasretlerimle yeni yemişler sundum baharlara kardan adamları özlesem de yaz yağmurlarından yaptığım yeni adamlar kattım dünyama her birine yeni isimler verdim sonra tüm şemsiyelerimi kaldırdım ıslak saçlarıma aldırmadan dik tuttum başımı gökkuşağını taç yaptım peruklarıma boşver dedim sonra kayan tüm yıldızları saygıyla selamla dileklerim mi?.. hayal olarak çeyiz sandığında sakla ve unutma her dilek masal olacak sonra yeni yeni kuşaklara… alanya/...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © özlem cangül, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |