Bu kitap çok gerekli bir açığı dolduruyor. -Moses Hadas |
|
||||||||||
|
bir adım daha atsam kendimi büyük bir boşlukta bulucaktım. birden adım attım ve kendimi birkaç saniyeliğine de olsa o boşlukta buldum.. ama o saniyelerde şunu düşünmüştüm arkamda kalanlar.. birden sen geldin aklıma... acaba şu anda ne yapıyorsun diye düşündüm. bu kötü haberi aldığında ne düşüneceksin, ne hissedeceksin kim bilir. ailem özellikle. ailemden özleyeceğim en çok babam var. ne kadar kızsamda benim BABAM o. kardeşim hele. o olmadan yaşayamam dedim içimden. annemi düşünmedim, çünkü ana yüreği dayanamaz. .... arkadaşlarım onlar ne yaparlardı kim bilir? benim arkamdan nasıl bahsederlerdi acaba? iyi birisiydi diyip geçiştirirler miydi, yoksa onu hiç unutmayacağız mı derlerdi? bilemiyorum.. kafam çok karışıktı. havada öylece süzülüyordum adeta bir kuş gibi... saniyeler geçiyordu.... .... derken kolumdan birisi tuttu... arkama baktığımda ise zincir oluşturmuş onlarca kişi. bizi bırakıp nereye diyorlar hepsi bir ağızdan... o anda gözümden yaşlar boşaldı.. ağlamaya başladım. derken beni yukarıya çekmeye başladılar. o anda anladım, hayal ettiğim onca kişi beni ne kadar seviyorlarmış. canlarından bir parça gibi. bedenlerinden hiç kopmayacakmış gibi...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ozan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |