Bu hafifçe kenara itilecek bir roman deðil. Daha büyük bir þiddetle uzaða fýrlatýlmalýdýr. -Dorothy Parker |
|
||||||||||
|
Sana doðru yol almalarým. Bu hastalýk bana ilk adýmlarýmdan hatýra... Ve ilk hatam deðildi Býçaðýn keskin yüzünde yazýlý adýna sabah akþam yüz sürmelerim.. bu ruh hali bana sensizlikten hatýra... Hatýrla! Süresi doldu sessizliðimin Susma hakkým sana emanet Artýk itiraf ediyorum; Aþk üzerime yaftalanmýþ Tanýksýz bir cinayet... Ruhunun peþindeki seri katilim ben Korkma, Dudaklarýmla keseceðim þahdamarýný Sen usulca sokul yanýma, Bende biliyorum öleceðim yeri, Avuçlarýmda beslediðim kar tanesinin Kucaðýnda vereceðim son nefesimi...
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Orhan ELLÝSEKÝZ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |