Paul'un Peter hakkında söyledikleri, Peter'den çok Paul'u tanımamızı sağlar -Spinoza |
|
||||||||||
|
Kar yağıyor Kar yağıyor duydun mu ey Ayrılığın acısına Dökülmüş yaprakları Gövdesine sevdamızı kazıdığım çınarın Kırağı düşmüş gözlerini yeşiline Bu mevsim bize kısmetmiş ayrılık Sen sen ol ama Sen sen ol sevgilim Açık etme Bilmesin seninle benden gayrısı Dostların derdi kendine yeter Hele hiç düşmesin düşman diline Çektiğimiz bizimdir Acı da olsa Hem düşünme artık böyle şeyleri Dinle gecelerin sessizliğini Yağmurlara kulak ver Tanı sesimi El ettim bulutlara El ettim sıcak sıcak Ulaştırsınlar diye sana sevgimi Bir gün olsun aksatmadım Resmini çizmeyi karanlıklara Aksatmadım bir gün olsun İsmini haykırmayı küf tutmuş duvarlara Ama daha ötesine sözüm geçmiyor Daha ötesine uzanmıyor ellerim Daha ötesine güçsüzüm Yalnız ve çaresizim Sen sen ol ama Sen sen ol sevgilim Açık etme Bilmesin kimse Alnımıza kara leke düşmesin Geldiği gibi Geçer bu mevsim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Bekir Öğretici, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |