Ölümden sonra yeni birşeylerin olduğu konusunda umutluyum. -Platon |
|
||||||||||
|
22.39 O'nsuzlukla Sınanma Zamanı Odalarda Yalnız ve Soğuk ve O' nsuzluk işte...... . Misnomer Peri....Gitane's Dreams'tan Bildiriyor.. stop...Ay karanlık doğuruyor..stop...Karanlık yoğuruyor bulutlar..stop.. Carmen gitti..Stop..Notre Dame'de matem..Stop..Yas tutarken bile yalnız..Stop..Jean Val Jean Kozet sayıklıyor...Stop.. Aşk bu değil..Stop..Meçhul Şarkıcı teselli veriyor..Stop..Ne acılar yaşandı..Stop..Ne yareler kapandı..Stop..Uykular haram iken.. Stop..Gülüşlerim yalandı..Stop..Anlaştık..Stop..Garibim..Stop..Hadi gül biraz..Stop..Anlayamadım..Stop..Freight Train..Stop.. Soothıng..Stop..Gaybana Geceler..Stop..Bu haksızlık..Stop..İşte gidiyorsun..Stop..Kaç bin yıllık dua..Stop..Üçgünlük bedduaya... Stop..Yenilmemeliydi..Stop..Masada kaldım ..stop..Sarı gelinler ağıt yaksın..Stop..Yine kaybettim..Stop..Biri beni süpürsün.. stop.. Ahh!..Stop..İzmlerden koptum.! Stop..O'ndan da mı kopayım.!? Stop.!Hiç denemedim ..Stop..Bu kadar kopuk nasıl yaşanır.?Stop.. İman etmiştim..Stop..Aklıma bile gelmemişti..Stop..O'nsuz nasıl olunur..Stop..Denemeliyim..Stop..İnkar etmeliyim ..Stop..Ruh'muş.? Stop..Fiziksiz ruh.! Stop..Kimyasız aşk..Stop..Parasız sevgi..Stop..İman kaç para.?Stop..Ne işe yarar.?Stop..Evsiz barksız..Stop.. Serseri Peri..Stop..İglesias neyine.?..Stop..Ama güzeldi..Stop..Harikaydı..Stop..Çook unutmuştum çook..Stop..Ev kazandı yine..stop.. Duvardaki tek tuğla kendi yerine yine..Stop..Sokak kaybetti..Stop..Aşk kaybetti..Stop..Çingene savaşmayı bilmez..Stop..Bilse bile savaşmaz.. Stop..Ak kedi kara kedi..Stop..Birde angora tavşanı..Stop..Gala..Stop..Vahy değilmiş..stop..Yer göklerinin kartalı..stop..Yine yanıldı. Stop..Okyanus Göklerinin Albatrosu..Stop..Sürüngen oldu yine..Stop..Güvercinler hu çekmesin...Stop..Alçaktan uçmasınlar yine..Stop.. Kelebekler az yaşar..Stop..Ağladıkça güler miyim.? stop..Görecek miyim yaşadıkça...Stop..Ahmet Kaya ne gördü.?Stop..Hey dağlar hey!.. Stop..Hey yollar hey.!Stop..Sana gelmek istiyorum...Stop...Kovma beni dergahından..Stop..Saat iki onaltı..Stop..Belki bir rakı sarhoşluğu.. Stop..Hadi be rakı..stop..Bi işe yara be..Stop..Kanatsız Kelebek..Stop..Anadolu Beşik..Stop..Alpaslan Arite..Stop..Kulak çınlatıyor.stop.. Umut Islıkları..Stop..Can Çekişiyor..Stop..Bir Veysel Menekşe Klasiği...Stop..İçinde hala bir leyla.!.Stop.!Dağlar dağlar..Stop..Livaneli..Stop.. Yar yaman..Stop..Her gelen benzim sorar..Stop..Bilmez yürekte ne var..Stop..Şimdi uzaklardasın..Stop..Yarab bu ne derdtir..Stop..İlkay..Stop.. Aşk Pazarıdır bu...stop..Satarsın bu canı..Stop..Dönüp dönüp sana..Stop..Öğüt verirler..Stop..Dünya malı ile gözün boyarlar..Stop..Aşık öldü diye.. Sala veririler..Stop..Aman dılo..Stop..Selda Bağcan..Stop..Jane aşke...Stop..Gözyaşlarım..stop..Narin boynunun..Stop..İnciden Kolyesi olsun.. Birden fırlıyorum..Stop..Yeşil yandı..Stop..O değil..Stop..Ağlıyorum..Stop..Ferit...Çook uzaak hatıralardan..Stop..Beni unutmamıış..Stop....Daha.. Stop..Çok ağlıyorum..Stop..Mın Tadımında..Stop..Beni duymazsın.Stop...Çoktan unuttun belki..Stop..Derdin ya..Stop..Canımın içi..Stop..Sen ..Stop.. Bir tanesin..Stop..Birtanen burda...Stop..Sen nerdesin.?.Stop..Bülbülün demir zincir kör pencere..Stop.Tarçın kokuyor sigarası..Stop..Bir veda.. Stop..Busesi olsun bu sözlerim..Stop..Senin esirgediğin..Stop..Dilerim..Stop..Ben gibi stop..Ömrüne yanma..Stop..Ağlama da..Stop..Hiç ağlama.. Stop..Had Gadia...Stop..Benim için de ağlar..Stop..Ah kuzucuk.! Stop...Tekbilek Aşk ta mı ağlarmış.? Stop..Evet..Stop..Daima gülmez aşk..Stop. Tanrı nasıl korurmuş sevenleri.? Stop..Gördün mü?. Stop..Tanrı yenildi..Stop..Ben değil..Stop..Homeros boşuna mı kör.? Stop ..Cibran boşuna mı lir.?.Stop. Boşuna mı söndürür..Stop..İki küçük mumunu.? Stop ..Biteviye..Stop..Ya aşkın tanrısı yok...Stop..Yahut Tanrı'nın aşkı..Stop..Kim öldürdü o'nu.?Stop.. Nieczsthe'mi..?Vallahi yalan.! Stop..Atlara bile aşıktı O...Stop..Ya siz.?..Stop..Ya biz.?Stop..Hangi metafizik.?Stop..Hangi fiziğe aşık.?..Stop..Kim...Stop. Anlardı beni?..Stop..Senden başka..? Stop..Ruhum..! Stop..Zaten az yaşayacaktım.!Stop..Vazgeçmeler ustalık istemez..Stop..Ben zaten vazgeçmiştim.. Stop..Kendiliğinden..Stop..İhtimallerinden..Stop..Yaşamak ihtimalimden bile..Stop..Sen Çok Yaşa Ruhum..!Stop..Lıghtıng tunnel..My..to your..Stop..Daima.. Nonstop..Şimdi...Stop..Daha çok şimdi..Stop...ve bütün zamanlar..stop...Marla..Stop..Akşam olur..Stop..Karanlığa kalırsın..Stop..Derin derin sevdalara ..Stop.. BİR AY DOĞAR...stop...İlk akşamdan geceden..Stop...Yolcun üşümüş...Stop..uyan uyan...Stop..Bülbül ne ötersin..? Stop..Sen bu işe ne dersin..? Stop...., Vallah aşıkların düşmanı çoktur..Stop..Bad-ı saba hala bektaşi derdinde..Stop..Bana ne bektaşiden..?Stop..BEN ÖLÜYORUM diyorum ruhum...! Stop..... Sen hala..Stop..AŞK ÖLÜYOR...stop..İlkay yalanlıyor....Stop..Ölen hayvan imiş..Stop..Ben hayvanmıyım şimdi..Stop..Istrati bile inanmaz buna ..Stop.. Yirmibin sekizyüz onbeş menekşe kare miydi..? Stop..Yoksa..Stop..Bir Avuç Karasu mu.? Hiç şımartamadım.. Bir de bu düştü işte şimdi aklıma.. Söz vermiştim oysa... Bir de buna yanarım işte daha çok.. Bundan böyle.. Duvar dibimde... Güle Güle Pamuk Prenses..! Yedi Cennet Uyu e mi?.. Ve ufukta beni seyret daima.. Bakarsın yine gelirim. Bir gitmek canlanırsa içimde yeniden.. Bakarsın Yine... Bir Beyaz Atlı diriliverir se içimde.. Konuveririm bir kere daha .. Avuçlarına.. Hiç ama hiç dokunamadığım o simsiyah saçlarına... Konuveririm bir kere daha.. Kimbilir?. ........
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Veysel Menekşe, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |