..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bir insan bir kaplanı öldürmek istediğinde buna spor diyor, kaplan onu öldürmek istediğinde buna vahşet diyor. -Bernard Shaw
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - veysel
veysel - ...
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Anarşia Notları 24 (Veysel Menekşe) 26 Ekim 2011 Tasavvuf 

Çağırdıklarında dur ve bekle… Çağıranlar ../..Bağırıp çığıranlar../..Politik çığırtkanlar.. Sabredemezler.!

Anarşia Notları 25 (Veysel Menekşe) 26 Ekim 2011 Dönemler 

Pariste Bir Yusuf Ülkesine Ağlıyor /Şükrü Gülmüş

Vakavirüs Yazılar 04 (Veysel Menekşe) 26 Ekim 2011 Politik Olaylar ve Görüşler 

Ey İhvan-ı Yaran; Biraderan-ı Hıyaran.! Metafizik nedir bilmez;gayb ne’dir tınmaz; izafi aklından başka kuş tanımaz; dini imanı bu dünya ve onun ekonomi politiğinden ibaret olan şu diyalektik nazariyeye bir de felasife

Vakavirüs Yazılar 05 (Veysel Menekşe) 26 Ekim 2011 Politik Olaylar ve Görüşler 

Sosyalistlerin Kürt Milletine Reva Gördükleri İndimde Malum Muamelat Hakkındadur.

Vakavirüs Yazılar 03 (Veysel Menekşe) 13 Ekim 2011 Toplum ve Birey 

Ali ve evladından bir sosyalizm çıkmaz ey biraderan.!

Vakavirüs Yazıları 02 (Veysel Menekşe) 13 Ekim 2011 Modernizm ve Post-Modernizm 

Her dediğini yapacaksın ve sanki onun dediğini yapıyormuş gibi davranacaksın.

Vakavirüs Yazıları 01 (Veysel Menekşe) 13 Ekim 2011 Dinler, İnançlar ve Ateizm 

İman’ın altı olmaz sa üstü de olmaz kabilinden bir idrak-ı müdrike dahilinde harici bedhahlar ve dahili bednamlar rağmına olsa bile asla vazgeçemeyeceğim sitte madde şart u şürutuna bila kayd u şart iman eylediğimi dahi aynen ayan beyan ilan ederim ey ya erenler.!

Anarşia Notları 23 (Veysel Menekşe) 13 Ekim 2011 Güven ve Güvensizlik 

“Canım.!” Diyebileceğin bir “can”ın olsun. Bir can ol “Can”ım diyebileceği..

Anarşia Notları 22 (Veysel Menekşe) 13 Ekim 2011 Kesinlikle Karşıyım! 

Biz ne’dir bilir misin sen.?

Veda Yazısı (Veysel Menekşe) 1 Aralık 2010 Yüzleşme 

Silahlara Veda-Hemingway

Öfkeli Mektuplar - 26 (Veysel Menekşe) 27 Mart 2010 Kesinlikle Karşıyım! 

Leh- Girdabında -Hayal -Ah’larım .. Kelam-ı Ahirdir Kaknüs’ten. İçimin Vahalarından. Gidişiyle Yakılan Bu Ateşi Zaman Körükler. Sen Söyle Annem.! Aşk Bitti mi.? Ne Diyebilirim ki.? Kırmızı Etek ve Futbol Ayakkabıları.. Mutluluk Piyesi. Mavi Cevapsız Mektuplar

Öfkeli Mektuplar - 25 (Veysel Menekşe) 27 Mart 2010 Dinler, İnançlar ve Ateizm 

Attığın adım günah..Yediğin lokma necis ..Bozduğun abdest mekruh.. Aldığın nefes haram.! .Yattığın karın mahrem.! Sanırsın da.

Öfkeli Mektuplar - 24 (Veysel Menekşe) 27 Mart 2010 Varsıllar ve Yoksullar 

Benim anarşistliğimin tanrıtanımaz nihilist avara kasnakçı eksistansiyalizmle hiçbir ilgisi yoktur. İnsan. Tanrıdan bağımsız nefes bile alamaz. Manyaklığın alemi yok.

Öfkeli Mektuplar - 23 (Veysel Menekşe) 27 Mart 2010 Tarihsel Olaylar 

Ne Ottoman Ailesi Devletin ebed müdded olabildi.. Ne Terakki Ailesi Cumhurıyetin payidar kalabildi. Bulanık sularda - puslu havalarda avlanmaktan vazgeç artık ta..

Öfkeli Mektuplar - 22 (Veysel Menekşe) 27 Mart 2010 Toplum ve Birey 

Cübbeli Ahmet bi zahmet salavat hediye etmeyi filan bıraksın da.. Şimdiye dek topladığı hediyeleri iade etsin gariban müridlerine. Sıkıyosa ve gerçekten Allah'tan korkup Kul'dan utanıyosa tabii..

Öfkeli Mektuplar - 21 (Veysel Menekşe) 14 Mart 2010 Siyah - Beyaz (En Uçlar) 

Siz Beni var edenin varlığına kastettiniz..O’na kastettiniz.. Dostum’a..! Siz benim sesime soluğuma kastettiniz..Ruhum’a.! Siz benim canıma cananıma kastettiniz.. Aşkım’a.! Siz benim dergahıma evime ocağıma kastettiniz..Kalbim’e..Yeryüreğime..

Öfkeli Mektuplar - 20 (Veysel Menekşe) 14 Mart 2010 Kesinlikle Karşıyım! 

Aşağılık yükseltilerinin hikmetiyle alay etmek için parlatıyorum derin yükseltilerimin görkemli deliliklerini. İyiliğin ve Kötülüğün Ötesinde algılanmaya dayatılan bir delilik değil benimkisi.

Öfkeli Mektuplar - 19 (Veysel Menekşe) 14 Mart 2010 Dostluk ve Düşmanlık 

Türklüğün beş şartına bi halel gelir mi bilmem. Ama bildiğim bişey var. Türk Dini Peygamberleri bu saatten sonra kimseyi inandıramaz artık.

Seyr - İ Süreyyâ Destanı (Veysel Menekşe) 4 Mart 2010 Destan 

Kaside - Yi Fâtıma (Veysel Menekşe) 4 Mart 2010 Tasavvuf 

Kenz-i Mahfi değildir idrakime isar ile Mesih ül İsa israr 'ın..
Sebzivari ' den mülhem resim ' in sima-yı nesim-i kariz incila dır bana..

İkbal ' in dahi senden özge muradı yoktu öyle ki bencileyin..
Nevcivan-ı Lahor Bezmi ' nden Hind ü Keşmir ü inci mercan u cila dır bana..

Kanun Önünde Eşit Pislik ' ten
Kanun Güvencesinde Eşit Temiz'lere
Hak Divanında Divane Deli’den
Halk Huzurunda Pespaye Akil’ler’e

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © veysel, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:13:35