Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
|
||||||||||
|
Halk Huzurunda Pespaye Akil’ler’e 1425 KANUNUSANİ 31 CUMARTESİ Kısas-ı Enbiya ve Tevarih-i Hülefa Lofçalı Ahmed Cevded Paşa 03.30-08.30 Bütün Peygamberlere İhanet Edilmiştir. İstisnası yok. " La nu ferruqu beyne ehadin min rüsulih..." İhanet bahsinde dahi aynen cari'dir, geçerlidir efendim. Hatta bu durumun daha çok cari ve ticari cazibesi olsa gerektir ki . Peygamberlerini fazilet yarışına sokan ve bu yarıştan kendilerine kısmet-i mefahir.. Çil çil altun u cevahir çıkaran.. Asabiyyet Tüccarları. İhanet meydanlarında da kendi rezilliklerini yarıştırmaktan asla geri durmamışlaarr .. Kendilerinden önceki ümmetlere taş çıkartırcasına-parmak ısırtırcasınaa.. Şecaat arzetmekten de kat'a imtina etmemişlerdir sevgili mevali negrotic pislic cardeşlerim benim.! Merd-i Ecipty' ler dahi bunların yanında solda sıfır kalmaktan öylesine korkmuşlardır kii.. Sağda sıfır olabilmek paniik ve heyecaniyleee... Berhuruben-derhaaal- O din senin bu din beniiim..! Yok olmadı şu mezheb senin bu meşreb benim.! İman üstüne iman din üstüne din tazelemek mecburiyyetinde kalıvermişlerdir. Alel ıtlak../..Şappadanak.! Zavallı bi çare.. Günah keçisi garibanlarım benim.! Bildiklerinizi tekrar etmeyeceğim. Çoğunuzun malumatı da bu hususta bana beşyüz basar. Bunu da biliyorum. Bildiğiniz fakat söyleyemediğiniz ihanetlerden söz etmek istiyorum.! Ve tekrar ediyorum. Ve tekrar soruyorum: --Hangi suçtan dolayı öldürüldüler.? ** Fatıma,Ali,Hasan,Hüseyn,ve külliyen Nesl-i Nebevi. . Hangi suçtan dolayı öldürüldüler.? Bu soruyu sormak ve cevap aramak için illa şii mi olmak gerekiyor behey vicdansızlar.?! Herhangi bir amatör oryantalistin bile bir bakışta ayan beyan görebildiği bir gerçeği. Siz neden bir türlü göremiyorsunuz ey ehli muaviyet vel muavenet hazretleri.? ** Üstelik. Sadece Fatıma’dan olma neslini katlettiler Ali’nin sair eşlerinden olma çocuklarına yan gözle bile bakmadılar. Bu hain oğlu hain murtatlar. ** Acaba neden.? ** Bir kan davası olmasın dı sakın bu.? Ve sakın ol Muhammed’imiz dahi.. Bu kan davasına zebih edilmiş olmasın dı? Nesline bu kadar kastedenler ve tamamını katledenler.. Kendisinden ne diye korkup ellerini çeksinlerdi ki..? ** Manzaraya bakın hele.. “Kağıt kalem getirin.!” Getirmezler. “Orduya katılın..! Usame’ye katılın.!” Katılmazlar. “Susun.!” Susmazlar.! “Yahu naaş ortada kaldı be.!” “Kalırsa kalsın.! ” Kaldırmazlar.!” ** “ Öldü diyenin boynunu vururum lan.!” “Tövbe haşa.! Ölmedi abi ne demek.? Peygamber bu.! Hiç ölür mü.?” “ Afferim.! Akıllı olun; uslu oturun.! Yoksa karışmam.!” “Tamam abi.! Büyüğümüzsün be abi.!” “Heey.! “ “Ensar Beni Sakifede toplanmış..Halife seçiyolar.!” “Amanın mal batıya kayıyo kopduruverin leen.!” “ N’oluyo bakiym len burda.!? Yangından mal mı gaçırıyonuz hee.!?” “Öhöm.! Yani şeyy.Hık mık.! Fıkkh Mıkh.!” “Höösst.!Bre densiz .! Li ilafi Kureyşin ne demek lann.!?” “Hilafet Kureyşin demek abi.!?” “Pardon abi .! Özür Abi.!” “Haşşöylee.! Yola gelin böylee..! Kılıcın gözünü seveyim beeh.!” “ Heh heh hee.!” ** Hilafet te Kılıçların gölgesi altındadır. Elbet te.! ** O Kılıç.. O Tarih’ten Beri… Hiç düşmedi.. Hilafet Hazretleri’nin ellerinden. ** Ve O Kılıç.. Şu mevali,şu siyahi,şu köle. Ve. Şu cariye boyunlarımızdan dahi. Sıyırmadı hiç sıdkını. Yüzyıllar boyu. Bozmadı bile hiç istifini. Asırlar boyu. Kıt’al üstüne kıt’al. Ezim üstüne ezim. Ganimet hak;yağma helal. Bütün dünya bizim. Sadaqallahülaziym.! Tövbe estağfirullah.! İslami Emperyalizm.! ** Ve şimdilerde de.. Kahrolsun kapitalizm.! Kahrolsun emperyalizm.! Öyle mi!? ** Eh.! Demezler mi şimdi adama.!? Dinime dahleden. Bari Hristiyan-bari Yahudi olsa.! Diye.! Ha.!? ** Neyse.! Bunca ihanet bunca katliamm olup dururken. Peygamber yoldaşları ne haldeydiler aceb.? Hani şu sayıları bir rivayete göre Veda Haccı’nda yüzbinleri geçen. Ol Ashab dahi nerelerdeydiler aceb.!? Bu kıyımlar zamanında. ** Ne demişti ol Resul? Ol Allah’ın dedirtmesiyle.? “Sizden hiçbir ücret istemiyorum.!” “Yakınlarıma sevgi; muhabbet ve musahebetten başka.!” ** Maşallah iyi sevdiler ve pek güzel sahip çıktılar. Kırk yıl içinde ne bir yakını kaldı sevebilecekleri. Ne de bir soyu kaldı sahiblenebilecekleri. Ol Muhammed’in. ** Herbiri gökteki yıldızlar gibiydiler zahir. Yalancı çıkarmadılar hadis-i şeriflerini.. Kendi göklerine çekildiler ve. Seyrettiler. Öylece. Bila-ahir. ** İki emanet daha bırakmıştı galiba. Ol Muhammed s.a.v. Bir hırka-i saaded. Bir sakal-ı şerif. ** Buna şükür yani.! ** “Elbisesi eskimeden şeriatı’nı eskitenler.” Kimlerdi acaba? Zamanın Soros’u Bizanslı Papadopulos Ajanları filan olmasındılar sakın.? ** Haa.! Abdullah İbn-i Sobe. Diye biri varmış ve. Bütün sahabeyi sobelemiş diyolar bir rivayete göre de. Amma akıllı adamlarmış şu bizim yıldızlar da ha.! Aklılarının kendilerine bile faydası dokunmayan. ** Aman aman.! Cıs oğlum cıss.! Eline beline derken bir de canına dedirtme adama salak serseri.! Sus lann.! ** Dur lan oğlum bırak yakamı sustum işte ha diyen gitti zaten ben değildim konuşan be.! Milletin ağzına sakız olmuş zaten bana ne diyon be.!? ** Gerçi.. Onlardan da katledilenlerin haddi hesabı yoktu. Yetmiş bin hafızı Müseylime Cephesine sürüp katlettirdiler. Tıpkı bir milyon ihvanı müslimini İsrail cephesinde katlettirdikleri gibi. Yahut onca Anadolu evladını bir hilal uğruna.. Aynalı çarşı içinde Mc Donald’s yaptıkları gibi yani.! Tarih hakkaten tekerrür ediyor abi.! Biz de tekerine çomak sokturmaya devam ettirelim bari..! Abi.! ** Ve söyleyelim hemen. Ol essah sahabilerin kahir ekseriyeti dahi.. Canlarını kurtarmak yahut bir cana kıymamak için İran’a Turan’a Horasan’a kaçtılar.(Şu Kürtlerin Avrupaya kaçıp durdukları gibi yani.) O zamanlar pasaport masaport filan da yoktu hani. İpini kıran bi bakmışsın taa Meksika Sınırında “ Gracias Gringo .! Hoşbulduk Manitu.!” Vatan Millet Sakarya dahi hak getire yani. Hepsi de can derdine düşmüş vatan haini idiler bu şerefsizlerin. Bu dinsizlerin . Yani.! ** Neyse.! İran,Turan,Horasan dahi onlara – bu vatan haini rafizi dinsizlere-kucaklarını açtılar. Böylece tanıştılar ol Acemi Arifler vel Abdal- Budala Türkmenler. Şol Ehlibeyt Muhibbi Ashab u Ensar ile de. Korunmuş oldu böylece işte şol din-i mübin –i İslam. Hasılı kelam.! ** Lakin bizi kim koruya ağam.? Din elden gitmesin diye ne can kaldı ne mal be ağam.!? Bu din ne işe yarar kendini korutturmaktan başka be ağam.? ** Neyse.! Kureyş’e kalsaydı onları dahi canlı bırakmaz katleder idiler. Lakin. Şu Türkiler dahi kılıç dininde onlardan daha bir mahir idiler. Önce birbirlerine girdiler.. Birbirlerini yediler. Sonra dediler aman.! Ne gerek var.? Oturak beraber yiyek.! Zorumuz ne.!? ** Onlardan daha zorlu bir Cengiz geldiğinde. Ortada yiyecek miyecek bir şey de kalmamıştı zaten. Kendilerinden başka. ** Afiyet olsundu gari. Cengiz’e. ** Dünya böyledir. Yedirir yedirir. Sonra kendi yer. Sayın abiler.! ** Ölüm’e çare bulan bir –izm’e rastlanmamıştır. Ve yine. Sayın abiler.! Liberaller dahil.! ** İşbu Melami Ahi’ler; Hüseyni Sufiler.. Ceng ü Cidal ü Gavga vü Nizah’dan neyçün gaçar annaduyuz mu hincik. Ey Dünyaperest Mürai’ler.? ** Gerçi gaçan da gurtulamıyor olsa gerekti ki elinizden. Biz dahi bi iznillah bir müdded düşürmedik elimizden. Ol Alamut Destanı Kılınçlarımızı. El Hak. Zülfikar Aşk’ına.! İmanım eyvallah.! Da. Ammaa..! N e çare.!? ** Pir Sultan Abdalım Dünya durulmaz.! ** Böyle yalan yannış ikrar ile de. Hakka varılmaz. Eyy..! Birazı istisna., Az dahası müstesna. İslamcı kalemşörler.! Ey ey ey ey..! Falancı filancı .. Amma illa. Talancı. Ve. Yalancı mı yalancı. Allahsız Allahçı. Silahşörler.! Ey ey ey ey.! Höss selam.! Ey.!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Veysel Menekşe, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |