En güzel özgürlük düşü, hapishanede görülür. -Schiller |
|
||||||||||
|
berbere sebebsiz sarkmaz kılıbık hatun istemez saç dipten kestirir kendi iradesi kırkmaz kılıbık kulak kenarın al üstleri kalsın ücret yarın gelir çocuğu salsın ah ulan harçlığı dolgunca olsun üçüne beşine bakmaz kılıbık hatun hamur işi iyi semizler yenen oklavayı gözde nem izler bir iki kıl kalsın titiz temizler üstünü içeri silkmez kılıbık acaba parayı nasıl gönderir veresiye tıraş ocak sönderir anahtarı tırsa tırsa dönderir sorsan ölümden de korkmaz kılıbık aşırı kızdırma bu kadın deli belki de yeterli göz yaşı seli mecbur istenecek mahkumdur eli kumbarada para irkmez kılıbık '' canım tıraş olmam sen istemiştin'' - geçen para verdim niçin yemiştin? utanmaz herif sen nasıl çemiştin iki adım öte sekmez kılıbık bir ses et çağırır kayın pederde tütünde içirmez böyle kederde bakarsın el atar insaf ederde yıkıldımı yerden kalkmaz kılıbık saat gece yarı çoktan geçmiştir yine erkeğinin yanı seçmiştir artık yumuşamış hırsı geçmiştir şimdi eski gibi ürkmez kılıbık yazıklar olsun be dersini aldım biraz standardın üstü bi haldım sizin yüzünüzden ben evde kaldım hiçmi içerini burkmaz kılıbık?..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |