Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü |
|
||||||||||
|
ipini kazığı koparan burda alırsın bayiden yüzyirmi gıram mezeyi rakıyı aparan burda depresyon tedavin açılır kapı sen geçir ayağa sipor mekapı sağolsun yapıyor zeki çekapı daralıp yürek kalp kabaran burda polyanna ol oyna sorunlar kayıp halk ile kaynaşma ne kadar ayıp kural ihlalini bir işten sayıp yorganın altında zıbaran burda ne mutlu tencere tava çalana ayten abla yayıl geniş alana darda barda yolda filan kalana yardım et açlıktan geberen burdas çatacak yer ara değilsen aciz arada ben fakir teşrifte naciz dervişler dergahı sözleri veciz pumagül pumacan hep eren burda başarı meçhuldür taklit olmasa serdar yayında halk saçı yolmasa velhasıl bu radyo eğer olmasa havaya atmaya top aran burda esnafla kavgaya tutuşup dalaş kahraman felan ol pek yapma telaş istasyon istasyon başka yer dolaş iade edelim kaporan burda formülü çok basit kafa şişleme bağlantısını kes ceryan fişleme yenilmez bir muzu sakın dişleme matematik işlem çap oran burda ülkenin her yanı konya karaman şiir dinletisi dahi var aman öküz alt buzağı kasıt araman ben fakir bir şiir yapıran burda..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |