İnsan özgür doğar, ama her yanı zincire vurulmuştur. -Rouesseau |
|
||||||||||
|
bu akşam huzur yok uykum kaçıyor mutfaktan canhıraş sesler yükselir rakibi görünce kedi kaçıyor örtmedim kapıyı çıktım dışarı bu evden kurtulmak büyük başarı çok şükür dolaptan aldı kaşarı azıcık ekmeği yedi kaçıyor iyi kafa tuttu koskoca deve et kemik veririm ben seve seve cadde boyu kovup dönüyor eve hırsıza bir hav hav dedi kaçıyor kovsada melunu girmem içeri kor gibi tutuşup yanar içeri tetanoz eylemiş komşu üç eri dişleri kulağa gedik açıyor tedavi olsanda denmez yaşadı sağ kalan kimsenin çıkar haşadı bir fare sebebi hatun boşadı şu beni orta yer kodu kaçıyor korktunsa ben gibi çıkaydın dama gavur yezit kızı sapladın kama bu kalp ilk göz ağrı unutmaz ama zamanla ateşi odu kaçıyor neyleyim saçların buğday başağı isterim bir bulut bir gökkuşağı gözümden boşalır baştan aşağı damlalar yanağı yudu kaçıyor acaba ben nasıl sabah edeyim belayı bulmuşum kime ne deyim çit üstü atlarken meliyor beyim koyun sayıncası tadı kaçıyor..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |