Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd |
|
||||||||||
|
Çok alkol aldım yine bu akşam,, Sadece unutmak istiyorum içimdeki özlemini, Midemdeki ağrısı henüz geçmedi... Bu yüzden düşünmek istemiyorum. Biraz daha içmeliyim, canımı acıtıyor bu duygu Sevemedim yokluk ağrısını, iç kemiren aşk kurdunu Kimseye diyecek sözüm de kalmadı artık İçimdeki boşluğunla yapayalnız kaldık.. Elimdeki tüm “olasılıklar” tükendi sana karşı Düşünüp çözülecek değil , problem savaşı.. Hayatın matematiksel toplamını bir bedene yüklediğimde, Yokluğunu sıfırla çarptım her seferinde… Sensiz sevişmeler çarpı sıfır, elde var sıfır Tuttum bunu aklımda… Sensiz yapılan her şey sıfır aslında Çok yorgunum yine bu akşam Düşünmemeye çalışmak bile yoruyor insanı. Kısaca senden sonraki gün batışları, Sonu gelmeyen alkol komaları ve hatta Kabullenme asilliği tarlasındaki, azap tohumları…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © pelin yetkin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |