Barışı bulacağız. Melekleri duyacağız, göğün elmaslarla parladığını göreceğiz. -Çehov |
|
||||||||||
|
Gece Ömür Aşk Bütün dengemi sarstım sana koşarken Bütün bildiklerimi yalanladım, yaşadıklarımı, gördüklerimi. Oluru olmaz yaptım, olmazı olur kıldım Aşkı sana benzettim, seni aşkta var ettim. Seni bende, beni sende, günü gecenin içinde yaşattım. İşte bunlar ve daha niceleri geçiyor aklımdan ve ben daha birçok şey söylemek istiyorum sana. Günlerdir senin için yaşadım, senin için yaşattım günü ve geceyi. Gelen her sesi, her adımda seni bekledim, seni yazmak istedim. Her kelimede seni kendime benzetmek istedim. Günlerdir yazmıyordum. Seni seninle yaşadıktan sonra yazmak istiyordum her şeyi. Seni özlediğimi bile. Sesindeki büyülü kelimeleri duymayı bekledim kalemim için. Sana yormuştum her rüyamı. Kendimi bile sana yormaya başlamıştım artık. Ellerim ellerinde bulunması için var mesela. Gözlerim sen sıkılmadan izleyebilesin diye güzel. Kollarım seni sarabilmek için var. Ve ellerim ellerine hasret Ve gözlerim gözlerine hasret Kulaklarım ağzından dökülen baş döndürücü sözleri özledi. Ve ben seni deli gibi özledim. Ben aşkı sende istedim. Bunlar geçiyor aklımdan ve ben yazıyorum, bunları yazarken Aziz Nesin’den ‘'bağışla’’ dökülüyor dudaklarımdan. Ardından Afşar Timuçin’in ‘’Sana son mektubum’’dur şiiri. Seni ne kadar iyi anlatmış bu iki şiir. Ya zamanından çok erken gelirim Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Ve Bir gidip bir gelip Çocuk gibi oyalama Korkutma yıldırma beni Beni sakın bırakma , Çocuk gibi oyalama Beni sakın bırakma … Beni sakın bırakma Ellerim hep ellerinde var olsun ...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Dilara Yiğit, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |