Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd |
|
||||||||||
|
Anladım ki senin yokluğunda Bir yanım hicranın ellerinde çok çaresiz Ne kadar sabrı denesem de olmuyor işte sen gelmeden Her yer ve yanım bom boş Sanki duvarlar üzerime yıkılmak istiyor Bülbülden hiç ses çıkmıyor, kedide ortalıkta görünmüyor Ne dinlediğim şarkıda Ve ne de yudumladığım artanda bir tat var Sineme sökün eden ızdırap har, ne zaman geleceksin yar Hissiyatıma kar yağar Takatim kendi yalnızlığında bir ihtiyar Hiçbir yerde açmıyor bahar, gözyaşlarımda hicranla akar Nisalar her yerde var Halime işlediğin güzellikler hani kimde yar Kalbimde ne bir şevk var ve ne de bir umudun sağanağı ar Bedbin halimle Baş başa kaldım ey edebiyle mücehhez hal Bir daha söz etmem, dilin keyfiyetine itibar etmem ey yar Ne kaldı ömrün anından Nefeslerin kalan sayfalarından zarif gülizar Nazarlarından akseden, tebessümünde gizlenen canı bahar Gel artık yoruldum Ne suyun ve ne de erzakın adını andım Nefeslerimde her zaman sen vardın ve benim için başkaydın Sokaklar mahzun Ağaçlar masum, dallarda ki yaprak mahkûm Senin yokluğunda kalbim daralıyor, halim sürekli solgunlaşıyor Mezar bana yakın duruyor Ölüm peşimde bekliyor heyhat ne korkutuyor Toprak tavında avını bekliyor, hatıralarım yine benimle kalıyor Mustafa CİLASUN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |