..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sanat doğaya eklenmiş insandır. -Bacon
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - EDA'NIN KİTAPLIĞI

Eda Keskin - EDA'NIN KİTAPLIĞI
Site İçi Arama:

- EDA'NIN KİTAPLIĞI -

İçinden Arap Çıkan Kuyu (Kâmuran Esen) Anı 

Hayali cihan değen anılar.

Yaramaz İsmail Abi (Kâmuran Esen) Anı 

Hayali cihan değer anılar.........

Kesim Motoru / Anı (Kâmuran Esen) Anı 

Penceremden görünenler...

Salıncak Çamı (Kâmuran Esen) Anı 

Hayali cihan değer anılar.........

Biz Üç Kardeş (Kâmuran Esen) Anı 

Çocukluğumda; hemen heryerde oyun oynayabilirdik. Tarlada, bahçede, harman yerinde, çeşme başında, derede, ırmakta ( çamaşırhanede), samanlıkta bile...Nerde olursa.

Hafızam Beni Nasıl Yanılttı (Kâmuran Esen) Anı 

Siz siz olun, büyük lâf etmeyin...........

İpotek (Kâmuran Esen) Anı 

Yaşamımdan bir kesit........

Eşeği Düğüne Çağırmışlar (Kâmuran Esen) Anı 

Bu bana ders olsun. Bir daha, her “ kel ” diyeni “ gel ” anlarsam, bana da Kâmuran demesinler.

Çocukluğumdaki Çerçiciler Ve Düğünler (Kâmuran Esen) Anı 

Hayali cihan değerinde anılar.......

İspiyoncu Kuşlar (Kâmuran Esen) Anı 

Çocukluğunuzda yaptığınız yaramazlıkları, annenize söyleyen ispiyoncu kuşlarınız var mıydı?

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.