..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Doğru şeritte olsanız bile, olduğunuz yerde kalırsanız er geç ezilirsiniz. -Will Rogers
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Güneş gülümsemeleri

Özgür GÜNEŞ - Güneş gülümsemeleri
Site İçi Arama:

- GÜNEŞ GÜLÜMSEMELERI -

Eli Titremiş Yazıda - An Sızısı (Muna Genç) Tezler 

Eğer "doğru" anlatıyorsam, "gerçekler" aldığınız karar ile birlikte yürüdüğünüz yoldan itibaren değişmeye başlar. Bu adımı, gök ile yerin birleştiği ana saklar. "AN" size kalır hep. İçinde inanmayı tartar. Saklı, ANlarda bitmeden, size döngüsünü sunamaz. Çünkü tek vücut olamayacağınızı "anlar" ve hamlar. Belki, doğru gelmeyen o tek teorinin, içerdiği bir nebze gerçek ile; "Hamlet"e lüks geleni, siz baştan seçtiniz. Bunun adı: AN SIZISI

Ertelenmiş Zamanlar (merve koçak kurt) Unutulamayan Dönemler 

Başka zamanlara ertelendik. Zamansızlıkta kayboluyorum.

mi Soledad (Yalnızlığım) (jade) Sevgi ve Aşk 

mevsimlere karşı korumalı insan kendini.. yalnızlık zamanlarına alışılmaz ama yalnızlık tek dostunuzdur başbaşa kalınca şaşırmadığınız

kırıldım aşk'a ama onun haberi yok (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..gittin..sevdamın öksüzlüğüne alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi.. suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni..ben alışkınım kendi yaralarımı kendim sarmaya..asıl acı olan ve kanatan unutulmak asl

Prematüre Aşklar (pelin onay) İlişkiler 

her çiçek mevsiminde açar,beni neden erken çağırdın, diye sordu kadın / bilmiyorum,seni bu mevsim yetiştirebilirim sanmıştım ama sen soldun, diye cevap verdi adam...

Ben Gidiyorum Ayna... (İsmail Örnek) Düşler 

salyangoz öpüşlü kadın kabuğum kırıldı bak; tuz ufalandı dudaklarımda kırıldım, kıvrıldım, kıvrandım...

Gülen Gözlerimi Geri Verebilir misin? (ebru) Sevgi ve Aşk 

“Seviyorum” yazıyordum; yetmiyordu... “Özlüyorum” yazıyordum; dolmuyordu... Tüm imla kılavuzlarını çöpe atıp; “bdkjadjıdaDHŞWD” yazıyordum; anlamıyordun...

Gece Yarısı Hezeyanları (Elif Demiröz) İtiraflar 

Konuşulamadık ne çok kelime varsa geldi bir araya; “cümle” dedik adına. Paylaşılamayan ne kadar endişe varsa buluştu bir sayfada, “şiir” dedik adına/ Ve bunlar senin layık olduğundan çok daha başarısız itirafımın son satırlarıydı..

Küskündüm Gözlerine İstanbul'un... (Elif Demiröz) İstanbul 

Sen ucu bucağı var bir şehirsin, bense sonsuzluğu taşıyorum içimde...

Allegro Moderato (Elif Demiröz) İtiraflar 

Bak, her satır anlaşılmaz, ancak yaşanır bir fikr-i firarın ta kendisi yine. Sense en güzel gülüşünle gözlerimin önünde. Bana güç verdiğin için nasıl teşekkür etsem az sana. Çok garip, yine bilmeyeceksin bu anlattıklarımı da...

Senden Sonra (PELİN KARCI) İtiraflar 

“Gitme” demedim sana... Hakkım yoktu bunu istemeye... Daldan düşen yaprak oldum, dağ başındaki kar oldum, yaralı bir kuş oldum, yol kenarındaki taş oldum... Sustum... “Gitme demedim, diyemedim... Sustum, kimseye bahsetmedim sende

Piyon ve Mat (MERİÇ ARSENİK) Yüzleşme 

Derken,derinliğini ve bağlılığını yitiren,yenik ruhlar,aşkın ağırlığına dayanamaz,bir kişiyi nedensiz sevmek fikrini unutmuş olan monoton gözler,yeni gözlere merhaba demek için,yarı yolda bırakır süslü kelimelerini...

İçime Dönecek Yüzüm Yok... (ebru) Yüzleşme 

Azgın dalgalar vuruyor gönlüme... köpük köpük... bembeyaz... Sütliman olmayı bekliyorum sadece... Kafamı kaldırıp baktığımda aynaya; yeniden gülmeyi bekliyorum. Bekliyorum...

Bu senin son gidişin miydi sevgili..? (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

Bu senin son gidişin olsun sevgili, bıraktığın son acı olsun. Ve ben senin yaşayamadığın son sevda olayım...

Victoria Gölü Kıyısından Esperanto'ya (Murat M. UĞURLU) Gelecek 

İnsanlığın en büyük yaratısı olarak "dil"in, insanlık tarihindeki olumlu ve olumsuz cilveleri...

Kanserim?..?..? (Zeynep YABANCI) Yüzleşme 

bi insanı sevmenin bedeli var şimdi kan hücrelerimde..paramparca.

Korkak Erkeklerden Sıkıldım (ESRA BAYKAL) İlişkiler 

Ben metroseksüel sevmiyorum kardeşim!

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.