|
Eli Titremiş Yazıda - An Sızısı
(Muna Genç) |
Tezler |
| |
Eğer "doğru" anlatıyorsam, "gerçekler" aldığınız karar ile birlikte yürüdüğünüz yoldan itibaren değişmeye başlar. Bu adımı, gök ile yerin birleştiği ana saklar.
"AN" size kalır hep. İçinde inanmayı tartar. Saklı, ANlarda bitmeden, size döngüsünü sunamaz. Çünkü tek vücut olamayacağınızı "anlar" ve hamlar.
Belki, doğru gelmeyen o tek teorinin, içerdiği bir nebze gerçek ile;
"Hamlet"e lüks geleni, siz baştan seçtiniz. Bunun adı: AN SIZISI
|
|
kırıldım aşk'a ama onun haberi yok
(pelin onay) |
Sevgi ve Aşk |
| |
..gittin..sevdamın öksüzlüğüne alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi..
suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni..ben alışkınım kendi yaralarımı kendim
sarmaya..asıl acı olan ve kanatan unutulmak asl |
|
Prematüre Aşklar
(pelin onay) |
İlişkiler |
| |
her çiçek mevsiminde açar,beni neden erken çağırdın, diye sordu kadın / bilmiyorum,seni bu mevsim yetiştirebilirim sanmıştım ama sen soldun, diye cevap verdi adam...
|
|
Gece Yarısı Hezeyanları
(Elif Demiröz) |
İtiraflar |
| |
Konuşulamadık ne çok kelime varsa geldi bir araya; “cümle” dedik adına. Paylaşılamayan ne kadar endişe varsa buluştu bir sayfada, “şiir” dedik adına/ Ve bunlar senin layık olduğundan çok daha başarısız itirafımın son satırlarıydı.. |
|
Allegro Moderato
(Elif Demiröz) |
İtiraflar |
| |
Bak, her satır anlaşılmaz, ancak yaşanır bir fikr-i firarın ta kendisi yine. Sense en güzel gülüşünle gözlerimin önünde. Bana güç verdiğin için nasıl teşekkür etsem az sana. Çok garip, yine bilmeyeceksin bu anlattıklarımı da... |
|
Senden Sonra
(PELİN KARCI) |
İtiraflar |
| |
“Gitme” demedim sana... Hakkım yoktu bunu istemeye... Daldan düşen yaprak oldum, dağ başındaki kar oldum, yaralı bir kuş oldum, yol kenarındaki taş oldum... Sustum... “Gitme demedim, diyemedim... Sustum, kimseye bahsetmedim sende |
|
Piyon ve Mat
(MERİÇ ARSENİK) |
Yüzleşme |
| |
Derken,derinliğini ve bağlılığını yitiren,yenik ruhlar,aşkın ağırlığına dayanamaz,bir kişiyi nedensiz sevmek fikrini unutmuş olan monoton gözler,yeni gözlere merhaba demek için,yarı yolda bırakır süslü kelimelerini... |
|
İçime Dönecek Yüzüm Yok...
(ebru) |
Yüzleşme |
| |
Azgın dalgalar vuruyor gönlüme... köpük köpük... bembeyaz... Sütliman olmayı bekliyorum sadece... Kafamı kaldırıp baktığımda aynaya; yeniden gülmeyi bekliyorum. Bekliyorum...
|
|
|
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları
yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin
izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin
izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar
dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.
|
|