..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. -Atatürk
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - SiLGi

s-ilgi - SiLGi
Site İçi Arama:

- SILGI -

Terapistin Olmadığı Yerde (Muna Genç) Karakterler Üzerine 

Sabahları yorgun ve mutsuz uyanmanıza, günlük birikimler içinde neye dayandığınızı kelimeye bile dökemiyor olmanıza, sadece gitmeye odaklansanız bile bir köşe bulup kıvrılmanıza inat! Sizde oluşan, ama size ait olmayana inat...

Si Gi Zi Gi Ço Go K Se Ge Vi Gi Yo Go Ru Gu M... (Sizi Çok Seviyorum) (laina ) Yaşam 

Uzak durmasını istediğimiz ölüm, kuşların kanadında gelmekte ve bir kanadında çocuklarımız uçup gitmekte.

ve Bir Gün... (maçakızı) İtiraflar 

ve sen hayattan ödünç aldığın tüm nefesleri geri vermişsin. borcunu ödemiş bir memur gibi huzurlu, boylu boyunca uzanırken.söyleyemediğin tüm sevgi sözcükleri. ya da açıklamasını yapmaya hiç cesaret edemediğin katı kararlarn öylece duruyordur yerlerinde.

Kaktüs (düşge su) Gülmece (Mizah) 

manken oyuncular, kaktüs, okyanus, yazar, psikolog ve müteahhitler ile mevcut tüm kaktüslere atfen...

Hiç Anlayamıyorum (Aylin) İlişkiler 

Çok acıyor içim bunları yazarken düşünürken. Çok direndim ben çok…Ama olmadı.

Benim Sayılarım (Pınar Şafak) Yaşam 

Sayılar birden başlar, gidebildikleri yere kadar giderlerdi. Artı yönünde ya da eksi yönünde… Ama hiç geri gitmediler.

Aşkta Hesap Kapanmaz (ERDEN ERKİN) Düşler 

İçinizi bir yalnızlık duygusu, bir atılmışlık, bir satılmışlık korkusu sarıyor ve denize karşı içinizdeki çocuk ağlamaya başlıyor; içinizdeki çocuk ağlarken dudaklarınızdan bir mırıltı dökülüyor: "Aşkta hesap kapanmaz!" ERDEN ERKİN

Çocuklarımızı Anlayabilmek (Kâmuran Esen) İlişkiler 

"Yaratıcılık özenle korunması gereken bir çiçeğe benzer. Sevgi ve ilgi onun gelişip serpilmesine; yergi ve ilgisizlik ise, henüz gonca iken onun kurumasına yol açar.” (Alexs F. Oxborn )

Acı (semrina) Yüzleşme 

Hayatın bize sunduğu acı karşısında yokoluşumuz.

Yağmurdan Çıkıp Gelen Adama 2 (maçakızı) Sevgi ve Aşk 

sen ki... parmaklarından dökülen her kelime için ömrümden bir parça verebileceğim

Deneme - Yanılma Sınavı (silgi) Yüzleşme 

Hayat bir romanı okuyup beğenmek, hayat aç karnına sigara içmek, hayat bir şarkıyı yarısından söylemeye başlamak, hayat nefret etmek, okkalı küfürler savurmak, hayat otobüs beklemek, sevmediğin adamı görmezlikten gelmek, hayat bir dostu sıkıca kucaklamak

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.