..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Son Liman

Ertan Akyüz - Son Liman
Site İçi Arama:

- SON LIMAN -

Kelimeler Hic Eskimeyecek

Gülüşün (Meral Vurgun) Aşk ve Romantizm 

bir avuç duru su gülüşün / gülüşün bir pınar başında / yüzüme serpe serpe serinlediğim seher yeli /

Zaman Zonguldak (ömer akşahan) Kent 

zaman zonguldak burda / inip çıkarken unutuyorum / ıslak yüzün karaydı değil mi? /

Geldi Yine Kapıma, Ben İstemeden! (ömer akşahan) Pastorel 

Başkasını sevme uğruna ne kentler eskittim ben. / Gecemi katık yapıp gündüzüme, / aradım durdum adsız sevdiğimi.

kalem (ömer akşahan) Pastorel 

yeşil bir ikindiydi göllere süzülen gümüş ırmaklar akıyordu rahmine ormanın güneş hiç bu denli öfkeli değildi kalem yorgunluktan masada uyuyakalmıştı

Beni Artık Sevmeyin (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

sol göğsüm../..yanık göğsüm../..nasıl da zor sevgi aramak resimlerde../..bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm

Yeni Şeyler (Gürcan Erbaş) Bireysel 

cevherin özünü bulmaksa amaç yeni birşeyler söylemeliyiz, kilidi açacak sihirli bir anahtar örneği...!

Kayıp Rönesans (özge simsek) Toplumcu 

İstanbul’un ruhu kaçmış,sahipleri star peşinde. / Hayat damarlarından biri kopmuşken / Ölü çingeneler manzara olmuş bir vampirin penceresinde. /

Yangın ve Saklambaç (Esra Güzelipek) Aşk ve Romantizm 

Yangın ve Saklambaç / / / / Bir şubat gecesine saklanıp / Aralık kapısında kalan adama: / Ona kadar sayacağım / Önüm arkam / Sağım solum AŞK / Saklanmayan ”sobe!” / / /

Hoşgeldiniz Diyebilmek İsterim (Murat Kayali) Bireysel 

/ “Sizleri de kendinizi ziyarete beklerim, hoşgeldiniz diyebilmek isterim.” /

Sembolik Hayat (HASAN OKAY TUNCAY) Yaşam 

Hayatın matematiği olmaz mı?

Sevdamın Yaprağına Sararım (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

duymaz ki beni gece, duymaz ki sende kalan kuşlarım!.. bir kokun kalır bana sadece, sevdamın yaprağına sararım...

Son şans benden yana (Senem ÖZGEN) Sevgi ve Aşk 

Küçük zaman dilimlerine yakıştıramadım senin büyük kalıbını.

Merak Et! (BİNNUR EDİSAN) Aşk ve Romantizm 

Tutsak için vuslat uzak, / Vuslat için ayrılık mutlak. / Ölüm gibisin.. /

Tuvaldeki Öpüş (pelin onay) Özlem Şiirleri 

..şimdi desem ki bahar../..şimdi desen ki yol var../..beklemek bir köpek gibi yapışsa da paçalarıma../..sevgilim, ikimize yetecek kadar sabrım var..

Robin Hood (Nurol Banabak) Başkaldırı 

Ve kendimi çaldım senden dünya. Kusura kalma.

Onsekiz Yaşımı Bıraktığım Şehir (Kâmuran Esen) Başkaldırı 

Otuz yıl sonra, o şehirde............

Bir Gecelik Günlük (emre gümüşdoğan) Deneysel 

içim buz tutmuş cam / tenim güderi / ahh bu kış gecesi yine / gözlerini / ıhlamur niyetine içiyorum

Aşk Korkusuz Mu (Şule Aydemir) Aşk ve Romantizm 

ellerim kokar / sevdaya / gözlerim uzanır / dil kelimelerinde / batar çıkar baygın / yenilgiler çoğalır / töremi de gömerim bazen / ardında birkaç çiçek kalır / / sevgi emek ister aşk bakım /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.