..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Uygarlık, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayıda artmasıdır -Mark Twain
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - LÂL

Kelebek - LÂL
Site İçi Arama:

- LÂL -

LÂL

Hep Yek! (Guvercin) Taşlama (Kinaye) 

kendisi için nefes almak...

Sadece Ben Sevdim Sevim (ELCiN ORHAN) Sevgi ve Aşk 

Sevdiğine iki gün uzak bir kelebek düşün, onun tek günlük ömründeki tek düşü ....ömrüm yeterse kalanı, yetmezse ömrüm yoluna.... işte öyle sevdim Sevim.

Yağmurun Getirdiği (Deniz Katre) Sevgi ve Aşk 

Yağmurun kimyasına dair bir hikaye bu.. Her hikayede aşkı arayan bunda da bulacak aradığını..Yok bulamadıysa eğer tatmamış henüz demektir, söylemek icab eder: Aşk.....

Beş Kere (Faik Murat Müftüler) Yüzleşme 

Hayat çorbası çatlaktan sızıyor ; soğuyor . Üzerinde bağlayan kaymak gibi kırışıyor tenimiz ve titriyor ellerimiz . Sonra biz dört ölümü fark etmeden ve hatta bazısını çoğu zaman isteyerek yaşarken birileri beşinciye ağlıyor bizim yerimize .

Hayatım Roman (YILDIRIM) Aşk ve Romantizm 

Ben hayatımın roman kahramanıydım. / Hayatım bir romandı, ben yaşadım.

Sensiz Yarımım, Biliyorum... (Serpil Başol) Yaşam 

Her satırını senin doldurduğun bir şiir yazmıştım, / Öyle bir şiirdi ki bu… / Ne ben yazarken bilmiştim içinde senin olduğunu, / Ne sen okurken bildin yazılanın sen olduğunu, / Öylesine bir şiirdi, / Kimsesiz, sahipsiz…

Sağlam Dur Yüreğim. (Coşkun ERDOĞAN) Özlem Şiirleri 

Kendine sarıl kalbim. Sıkı tut kendini. Üzerine sıçratma kuruntuları. Zaten giderek büyüyor gece...

Özlem Yağıyor (Tuba Tutar) Yaşam 

İstanbul'a yürüyorum / İstanbul'u yürüyorum

Işığın Olmak İsterdim... (Serpil Başol) Düşler 

Dudağının kenarındaki alaycı kıvrım olmak isterdim. Yaşamla dalga geçen alaycı kıvrım. Öyle bir kıvrım ki yaşam sana dokunamasın, seni örseleyemesin senden korkusundan. Dudağının kıvrımındaki ışık olmak isterdim. Çabucak sende olmak için, ışık olmak iste

Yalnız / Bir Hüzün Alabilirim (Kâmuran Esen) Bireysel 

Ama / sen / Gelmeyeceksen eğer, / (Bir tek ona yerim var) / Yalnız bir hüzün alabilirim. /

Bensiz Yaşamaya Alışacaksın (Kâmuran Esen) Bireysel 

Yavaş yavaş / Kayıp gidecek yıllar / Avuçlarından, / Tutamayacaksın. /

Lütfen Hailimizden Memnun Olmayalım! (Serpil Başol) Kesinlikle Karşıyım! 

Yüce önderimiz şöyle söylemiş: “Felaket gelmeden evvel önleyici ve koruyucu tedbirler düşünmek gerekir. Geldikten sonra düşünmenin yararı yoktur.” ATATÜRK

Ben Karanlıklar Prensesi (evrim demir) Soyut 

yazılarım karamsar ruh halimi en iyi temsil eden araçlardır

Ayazda Kalakalmıştık... (Serpil Başol) Yaşam 

Sokakta, yapayalnız kalmış, iki küçük kız gibi kalakaldık ayazda... Ne soranımız vardı, ne de sevenimiz... Başımızı sokacak bir yer bulamamıştık... Yersiz , yurtsuz, kimsesizdik...

Ben Yaktım Tüm Denizleri (TURGUT ÇAKAR) Aşk ve Romantizm 

Kelimelerin,İsrafil'i oldu içimde kopan kızılca kıyametlerin...

Buğday Başaklarının Aşkı (Kâmuran Esen) Öyküsel 

Ekin tarlasında / İki buğday başağıydık biz....

Ölüm Öldürmeyecek Bendeki Seni (TURGUT ÇAKAR) Aşk ve Romantizm 

Bendeki sen sonsuzluğun bir başka tanımı aslında...

Hep Ayni Sey (Gülbahar Okumus) Aşk ve Romantizm 

Ne zaman aklima takilsan, Ne zaman seni düsünmek istesem , Hep ayni sey oluyor bir tanem........

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.