..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Her gün yeniden doğmalı. -Yunus Emre
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - iskenderiye

Serhat Aksungur - iskenderiye
Site İçi Arama:

- ISKENDERIYE -

içinde olduğum herşey

Sarmaşık (Kâmuran Esen) Özlem Şiirleri 

Bırak! / Alacağını alsın senden hayat! / Nasıl olsa / Şimd'en sonra / sarmaşığın / Çıplak gövdene hiç sarılmayacak, / Yaprakları / Bedeninde oynaşmayacak. / /

Küçük Yapraklar (Erkal Dinçer) Aşk ve Romantizm 

Aşkı sorarız bazı zamanlar. Aşk zaten cevap bulamamaktır.

Seni, Seninle Paylaşamayacak Kadar Çok Seviyorum... (Funda BİLGİLİ) Sevgi ve Aşk 

Bir senfoninin çok sesli ritminde, hayalini giyinip süslü bir elbise gibi üzerime, sonsuzluğa uzanan adımlarla dans etmekti istediğim. Sımsıkı sarıldığım bir beden yetmezdi ki bana. Kurallarla sınırlanmayan, dokunmakla doyulmayan bir eşti beklediğim. İşte tam bu yüzden sendin istediğim.

Via Crusis (ÖzgeCan) Yeraltı 

___ İnanma tatlım, martılar bu yalanı her vapura söyler____

Bir ocak gecesinin kederinden arta kalanlar. (Gültekin BAYIR) Yaşam 

Sanırım onun dışında başka hiç ama hiç kimseyi ,ölene dek ve her sigara yakışımda hatırlamayacağım.

Kim Kiminle Nerede Ne Zaman (Anıl Gökpek) Parça 

...Bir konu bitmişken ve bir diğerine balıklama dalmak garip görülebilecekken oluşan o boşluk ve sessizlik anından nefret ediyorum. Kasetinizin 1. ve 2. yüzlerinin süreleri birbirinden farklı olabilir. Kasetinizin arka yüzüne geçmeden bandı sonuna kadar s

İkinci Tekil Yalnızlık - Kipi Kendinden Meçhul Şiir - (N.Nedja İvanic) Aşk ve Romantizm 

Tüm söylenmemiş sözleri kusacağım tanrının ağzından.

ve Ben... (karınca kararınca) Aşk ve Romantizm 

ve ben.. seni özlüyorum.

Aristo Ülkesi ve Ölüm (AYDIN SARIKAYA) Taşlama (Kinaye) 

kim istedi / kim emretti / kim onayını sordu

Çünkü Seni Çok Sevdim (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

Gene de / Küllerimi göğsüne gül, / Günahlarımı su yapıp / Ateşlerime serptin.. / Çünkü seni çok sevdim... /

Boşlukta (Kâmuran Esen) Yaşam 

Gidenin ardından

Paradoks (Ayhan Türkaydın) Erotik 

1+1=1 olur mu?

Seni İçimden Terk Ediyorum (kahraman tazeoğlu) Modern 

binmediğim hiçbir otobüs / beklemediğim hiçbir durak kalmadı bu şehirde / gittikçe azalıyor hayat / neyi erken yaşadıysam / hep ona geç kalıyorum / /

Concerto Grossi No: 1 B Minor Opus: 37 (Faik Murat Müftüler) Deneysel 

Birinci keman, ikinci keman, viyola ve çellolar, flütler, obua, klavzen... Hepsi hazır. Şef bagetiyle nota sehpasına çift tıkladı. Son bir iki öksürük. Sessizlik...Şşşşşt.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.